Xoria Deluxe

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Xoria Deluxe
 • 78 slika
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - POPUST
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Xoria Deluxe ★★★★★- Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, užina, kafa u određeno vreme tokom popodneva, večera, ponoćna supa, lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određ

Hotel Xoria Deluxe

Hotel Xoria Deluxe ★★★★★- Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, užina, kafa u određeno vreme tokom popodneva, večera, ponoćna supa, lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred jednom tokom boravka, bar i restoran na plaži sa sokovima i pivom od 10:00-18:00h. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Xoria Deluxe hotela:

Hotel Xoria Deluxe se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 15 km od Alanje i 110 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Xoria Deluxe 5* je 332, raspoređenih u dva bloka. A blok je glavna zgrada, B blok se nalazi iza glavne zgrade i ima samo standardne sobe.

 • Standarna soba ROH (28 m2, smeštene u oba bloka, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i single ležajem, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Large standardna soba (32 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + single ležaj + sofa, 1 kupatilo, max 4 osobe),
 • Family Duplex soba (56 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem na spratu i druga sa single ležajevima u prizemlju, svaki sprat ima svoje kupatilo, max 4 osobe),
 • Deluxe suite (57 m2, 1 spavaća soba sa đakuzijem, 1 dnevna soba sa delom za sedenje, kupatilo, max 4 osobe),
 • Suite (50 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem, deo za sedenje, 1 kupatilo, max 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Xoria Deluxe 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i sokovi samo pri dolasku, posle se dopunjuje samo sa vodom), sef, laminat , SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, užina, kafa u određeno vreme tokom popodneva, večera, ponoćna supa, lokalna i standardnaS uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju dva dana unapred jednom tokom boravka, bar i restoran-na plaži sa sokovima i pivom od 10:00-18:00h. Samo jedan bar obezbeđuje bezalkoholna pića posle 02:00h.

UAI koncept hotela Xoria Deluxe 5* ne uključuje: premium uvozna pića, kao i ostala uvozna pića koja nisu na meniju, flaširana pića, koktele, sveže voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, A'la Carte restorani (Turski i Mediteranski), lobi bar, bar pored bazen i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Xoria Deluxe 5*: usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, šoping centar, frizer, rent-a-car. Wi-Fi bežični internet je besplatan.

Plaža hotela Xoria Deluxe 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji podzemni prolaz od hotela Xoria Deluxe 5* do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, stoni tenis, odbojka na plaži, tursko kupatilo, sauna, parna soba, zabavni program tokom dana, večernji šou program sa profesionalnim timom, mini klub za decu 4-12 godina, igralište za decu, mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Xoria Deluxe 5*: masaža, sportovi na vodi, SPA centar i salon lepote, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA PRILAGODJAVA NEKE OD SADRZAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije