Xperia Grand Bali Hotel

  • Xperia Grand Bali Hotel
  • 20 slika

Hotel Xperia Grand Bali ★★★★ - Alanja, Turska se nalazi u centru Alanje i dobar je izbor za letovanje u Turskoj 2021. Udaljen je 120 km od aerodroma Antalija. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) - otvoreni bife, samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, čaj i kafa u podne, kasna noćna usluga, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10 h do 24.00h

Hotel Xperia Grand Bali Hotel

Hotel Xperia Grand Bali ★★★★ - Alanja, Turska se nalazi u centru Alanje i dobar je izbor za letovanje u Turskoj 2021. Udaljen je 120 km od aerodroma Antalija. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) - otvoreni bife, samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, čaj i kafa u podne, kasna noćna usluga, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10 h do 24.00h, u baru na plaži samo bezalkohona pića su besplatna.

 

Položaj Xperia Grand Bali 4* hotela:

Xperia Grand Bali Hotel se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 120 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Xperia Grand Bali 4* ima ukupno 96 smeštajnih jedinica, i to:

  • Standardne sobe (22m2-24m2, jedna soba, kupatilo, neke sobe imaju Francuski balkon, max. 3 pax),
  • Klub soba (32m2, jedna velika saoba sa francuskim ležajem i krevetima na sprat za decu, kupatilo, max. 2+2 pax),
  • Club suits (40m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + 2 odvojena kreveta + jedna sofa, kupatilo, max 5 pax),
  • Deluxe king siuts (40m2, jedna soba, jedna dnevna soba odvojena vratima, kupatilo, max 5 pax),
  • 1 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, ketler, set za kafu i čaj, mini bar (bezalkoholna pića i voda se dopunjuju svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili Francuski balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) - otvoreni bife, samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, čaj i kafa u podne, kasna noćna usluga, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10 h do 24.00h, u baru na plaži samo bezalkohona pića su besplatna.

U All inclusive koncept hotela Xperia Grand Bali 4* nije uključeno: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, kokteli, sladoled, A ‘la Carte restoran, sobna usluga, sva hrana i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, A ‘la Carte restorani sa fixnim menijem različitih internacionalnih kuhinja, bar pored bazena, lobi bar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Xperia Grand Bali 4*: usluga lekara, vešeraj i peglanje, frizer, telefon, fax, internet, rent a car.Wi-Fi internet u sobama i javnim prostorijama besplatno.

Plaža:

Udaljena je 150 m od hotela i nalazi se na čuvenoj Kleopatrinoj plaži. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju (samo pored bazena su besplatni).

Sport i zabava:

Otvoren i zatvoren bazen sa dečijim delom, tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Xperia Grand Bali 4*: sportovi na vodi, masaža, sauna.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije