Oz Hotels Antalya Hotel Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Antalija
 • Oz Hotels Antalya Hotel Resort & Spa
 • 31 slika
 • Blizu centra grada
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Oz Hotels Antalya Resort ★★★★★ - Antalija, Turska je udaljen 3 km od centra Antalije i 12 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu pun pansion na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) i dobar je izbor za letovanje 2021. u Antaliji. Položaj Oz Hotels Antalya Resort 5* hotela: Hotel Oz Hotels Antalya Resort 5* je udaljen 3 km od centra Antalije i 12 km od aerodroma

Hotel Oz Hotels Antalya Hotel Resort & Spa

Hotel Oz Hotels Antalya Resort ★★★★★ - Antalija, Turska je udaljen 3 km od centra Antalije i 12 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu pun pansion na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) i dobar je izbor za letovanje 2021. u Antaliji.

 

Položaj Oz Hotels Antalya Resort 5* hotela:

Hotel Oz Hotels Antalya Resort 5* je udaljen 3 km od centra Antalije i 12 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Oz Hotels Antalya Resort 5* ukupno ima 156 soba, i to:

 • Standardne sobe (26 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Connection sobe (52 m2, dve standardne sobe sa vratima između, 2 kupatila, max 5 osoba),
 • Economy sobe (18 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, sobe bez pogleda, gledaju na stepenice za evakuaciju, max 2 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), Wi-fi, SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

Pun pansion na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića tokom obroka. Sva ostala hrana i pića se dodatno plaćaju. 

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufea, lobi bar, snek pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Antalya Resort 5*: prodavnice, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, lekar, telefon, fax, rent a car, sobna usluga. Wi Fi je besplatan u sobama i zajedničkim prostorijama.

Plaža:

Hotel Oz Hotels Antalya Resort 5* se nalazi na stenama iznad mora i do plaže se silazi stepenicama, sa platformom je i ima suncobrane i ležaljke koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoren i zatvoren bazen sa dečijim delom.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Oz Hotels Antalya Resort 5*: fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi, masaža, Spa i salon lepote.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije