Paloma Foresta Resort & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Antalija
  • Paloma Foresta Resort & Spa
  • 34 slika
  • Naša preporuka
  • Okružen zelenilom
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Idealno za porodice
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Paloma Foresta Resort ★★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska se nalazi u regiji Beldibi, 18km od Kemera i 40km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu luxury ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, organski doručak, ručak, večera, kasna užina i rani doručak, popodnevna užina, sveže ceđeni voćni sokovi samo za doručak

Hotel Paloma Foresta Resort & Spa

Hotel Paloma Foresta Resort ★★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska se nalazi u regiji Beldibi, 18km od Kemera i 40km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu luxury ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, organski doručak, ručak, večera, kasna užina i rani doručak, popodnevna užina, sveže ceđeni voćni sokovi samo za doručak, sladoled tokom ručka i večere, poslastičarnica, A'la carte restorani (Aegean, Ottoman) su uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama sa bezalkoholnim pićem, vodom i pivom.

LUXURY ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Paloma Foresta Resort hotela:

Hotel Paloma Foresta 5* se nalazi u regiji Beldibi, 18km od Kemera i 40km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Paloma Foresta 5* ima ukupno 346 smeštajnih jedinica:

  • Standardne sobe (39 m2, glavna zgrada, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i delom za sedenje, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Junior suit (48 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max.2 osobe),
  • Family suite (75 m2, spavaća soba, dnevna soba,(dnevna i spavaća soba odvojene vratima) kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe u glavnoj zgradi imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kuvanje čaja i kafe, sef, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, laminat i balkon.

U baštenskom delu postoji 80 Garden family soba (45 m2, 2 sobe odvojene vratima, max.4 osobe) i 15 duplex vila (100 m2 , 4+1 osoba) - ove smeštajne jedinice imaju sve što i sobe u glavnoj zgradi hotela Paloma Foresta 5* izuzev što imaju split klimu umesto centralne klime i pločice umesto laminata. Wi-fi se ne naplaćuje.

Usluga:

Luxury ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea - 24h samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, organski doručak, ručak, večera, kasna užina i rani doručak, popodnevna užina, sveže ceđeni voćni sokovi samo za doručak, sladoled tokom ručka i večere, poslastičarnica, A'la carte restorani (Aegean, Ottoman) su uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama sa bezalkoholnim pićem, vodom i pivom.

U LUAI koncept hotela Paloma Foresta 5* nije uključeno: luksuzna premijum pića, pića u Havana klubu, A'la carte restorani ( Dalekog istoka i kuća mesa ), nargila, sobna usluga, specijalni snek meni u Piano baru, pića u Divan Lounge.

Sadržaj:

Glavni restoran La Noblesse na bazi otvorenog bufea, A'la carte restorani: Lotus (kineska kuhinja), Sunset Beach (italijanska kuhinja), Moonlight (morska hrana), Garden House (mediteranska kuhinja), Havana Club (internacionalna), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Paloma Foresta 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet café i kompjuterske igrice, frizer, šoping centar, rent a car. Wi Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama i u sobama.

Plaža hotela Paloma Foresta Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana, šljunkovita i kamenita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotela Paloma Foresta 5*. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, mini fudbal, odbojka, košarka, gimnastika, stoni tenis, mini golf, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, muzika uživo, mini klub za decu od 4 do 12 godina, dečije igralište, mini disco uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Paloma Foresta 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, časovi i oprema za tenis, SPA i Wellness centar, igraonica.

Napomena:

Hotel Paloma Foresta 5* je renoviran 2015 godine

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije