Porto Bello Hotel

  • Porto Bello Hotel
  • 98 slika

Hotel Porto Bello Hotel Resort & Spa ★★★★★ - Konyaalti, Antalya je udaljen 8 km od centra Antalije i 20 km od aerodroma Antalija. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, sladoled u određeno vreme, bar na plaži od 10:00 - 18:00h, sva domaća a

Hotel Porto Bello Hotel

Hotel Porto Bello Hotel Resort & Spa ★★★★★ - Konyaalti, Antalya je udaljen 8 km od centra Antalije i 20 km od aerodroma Antalija. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, sladoled u određeno vreme, bar na plaži od 10:00 - 18:00h, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, a la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. Hotel ima privatni deo na čuvenoj plaži Konyaalti. Do plaže se dolazi tunelom ispod puta. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Porto Bello Hotel Resort & Spa hotela:

Hotel Porto Bello Resort & Spa 5* se nalazi na čuvenoj plaži Konyaalti. Udaljen je 8km od centra Antalije i 20km od aerodroma Antalija .

Smeštaj:

Hotel Porto Bello Resort & Spa 5* ima ukupno 346 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba sa bočnim pogledom na more (22m2 , spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Family soba (48m2 , dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe),
  • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Porto Bello Resort & Spa 5* ima: balkon, kupatilo sa kadom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), tepih, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, sladoled u određeno vreme, bar na plaži od 10:00 - 18:00h, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, a la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka.

All Inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu, flaširana pića, Vitamin bar, pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani: italijanski i riblji, barovi u okviru hotela. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju, sobama i na plaži.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: prodavnice, frizer, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, usluga lekara, čuvanje dece, sobna usluga, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car.

Plaža hotela Porto Bello Hotel Resort & Spa 5*:

Hotel ima privatni deo na čuvenoj plaži Konyaalti. Do plaže se dolazi tunelom ispod puta. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazen, tobogan, teniski tereni, stoni tenis, pikado, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana i specijalni večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina. 

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: bilijar, osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, sportovi na vodi, masaža, SPA i Wellness centar.

Napomena:

Hotel je renoviran tokom zime 2019. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalija – Destinacija Antalija

Antalija – Turska

Antalija hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3★, 4★ , 5★ zvezica.

Antalija aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Antaliji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Antalija Turska informacije

Plaže u Antaliji su peščane. Mesto Antalija je antički grad. Aerodrom Antalija udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Antalija cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Antalija prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Antalija mapa hoteli

Mapa hotela lokacija raspored bus linija plaže u Antaliji povezanost sa centrom regije.

Antalija hoteli forum

Utisci komentari zapažanja putnika vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Antalija u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije