Ramada Plaza by Wyndham Antalya

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Antalija
  • Ramada Plaza by Wyndham Antalya
  • 25 slika
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Centar grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Ramada Plaza By Windham Antalya ★★★★★ - Antalija, Turska smešten u centru Antalije, hotel Ramada Plaza By Windham Antalya 5* predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina, popodnevna kafa, čaj, kolači, ponoćna u

Hotel Ramada Plaza by Wyndham Antalya

Hotel Ramada Plaza By Windham Antalya ★★★★★ - Antalija, Turska smešten u centru Antalije, hotel Ramada Plaza By Windham Antalya 5* predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina, popodnevna kafa, čaj, kolači, ponoćna užina, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu, snek bar na plaži od 10:00 - 18:00h, mini bar sa vodom, bezalkoholnim pićima i pivom koji se dopunjuju svakodnevno.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Ramada Plaza By Windham Antalya hotela:

Hotel Ramada Plaza By Windham Antalya 5* se nalazi u centru Antalije. Udaljen je oko 15 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Ramada Plaza By Windham Antalya 5* ima ukupno 315 smeštajnih jedinica koje se nalaze u glavnoj zgradi sa 17 spratova i u anex zgradi koja je povezana sa glavnom zgradom:

  • Deluxe soba - u glavnoj zgradi, bočni pogled more (30-36m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3+1 osoba),
  • Deluxe city soba - u anex zgradi (30m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe),
  • Family suit - u glavnoj zgradi (60-67m2, dve spavaće sobe, dva kupatila, max. 4 osobe),
  • Economy soba (30-36 m2, spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Ramada Plaza By Windham Antalya 5* ima: balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, papuče, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar, ketler, set za kafu/čaj, laminat u glavnoj zgradi, pločice u anex zgradi, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi.

Usluga:

Noćenje sa doručkom - uključuje samo doručak i vodu u mini baru.

Polupansion - uključuje doručak i večeru, vodu u mini baru.

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užina, popodnevna kafa, čaj, kolači, ponoćna užina, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu, snek bar na plaži od 10:00 - 18:00h, mini bar sa vodom, bezalkoholnim pićima i pivom koji se dopunjuju svakodnevno.

UAI koncept hotela Ramada Plaza Antalya 5* ne uključuje: premium uvozna pića, flaširana pića, energetska pića, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu, a la carte restorane (uz rezervaciju).

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a’la carte restoran italijanske kuhinje, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ramada Plaza By Windham Antalya 5*: šoping centar, frizer, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igre, rent a car

Plaža hotela Ramada Plaza By Windham Antalya 5*:

Hotel Ramada Plaza Antalya 5* ima privatnu plažu kao platformu 1000m2 Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazen, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, animacija nekoliko puta nedeljno, uživo muzika, mini klub za decu od 4-12 godina sa različitim programima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ramada Plaza By Windham Antalya 5*: SPA i wellness centar, internet igre.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalija – Destinacija Antalija

Antalija – Turska

Antalija hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3★, 4★ , 5★ zvezica.

Antalija aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Antaliji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Antalija Turska informacije

Plaže u Antaliji su peščane. Mesto Antalija je antički grad. Aerodrom Antalija udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Antalija cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Antalija prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Antalija mapa hoteli

Mapa hotela lokacija raspored bus linija plaže u Antaliji povezanost sa centrom regije.

Antalija hoteli forum

Utisci komentari zapažanja putnika vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Antalija u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije