Sealife Family Resort Hotel

  • Sealife Family Resort Hotel
  • 14 slika

Hotel Sealife Family Resort ★★★★★ - Konyaalti, Antalya se nalazi u regiji Konyaalti. Udaljen je 4 km od centra Antalije i 20 km od aerodroma Antalija. Nudi: All Inclusive uslugu - koktel za dobrodoslicu, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kasna večernja užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do

Hotel Sealife Family Resort Hotel

Hotel Sealife Family Resort ★★★★★ - Konyaalti, Antalya se nalazi u regiji Konyaalti. Udaljen je 4 km od centra Antalije i 20 km od aerodroma Antalija. Nudi: All Inclusive uslugu - koktel za dobrodoslicu, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kasna večernja užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u određeno vreme, bar na plaži od 10:00 do 18:00h. Hotelska šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Plaža se nalazi preko puta ulice, postoji tunel koji vodi do plaže.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Sealife Family Resort hotela:

Hotel Sea Life Family Resort 5* se nalazi u regiji Konyaalti. Udaljen je 4 km od centra Antalije i 20 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Sea Life Family Resort 5* ima ukupno 239 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (22m2 , spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja + sofa, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Family soba (35m2 , dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe),
  • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Sea Life Family Resort 5* ima: balkon, kupatilo sa kadom i tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, laminat, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi.

Usluga:

Hotel Sea Life Family Resort 5* nudi All Inclusive uslugu - koktel za dobrodoslicu, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kasna večernja užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, sladoled u određeno vreme, bar na plaži od 10:00 do 18:00h.

All Inclusive koncept hotela Sea Life Family Resort 5* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu, pića u disko klubu, a la carte restorane (uz rezervaciju unapred).

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, dva a la carte restorana, bar na krovu, snek bar, bar pored bazena, lobi bar, disko klub. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i sobama.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, rent a car, prodavnice, internet kutak, kompjuterske igrice.

Plaža hotela Sealife Family Resort 5*:

Hotelska šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Plaža se nalazi preko puta ulice, postoji tunel koji vodi do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogan, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, dečije igralište, zabavni program tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, kozmetički salon, SPA centar, teniski tereni, sportovi na vodi, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalija – Destinacija Antalija

Antalija – Turska

Antalija hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3★, 4★ , 5★ zvezica.

Antalija aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Antaliji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Antalija Turska informacije

Plaže u Antaliji su peščane. Mesto Antalija je antički grad. Aerodrom Antalija udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Antalija cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Antalija prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Antalija mapa hoteli

Mapa hotela lokacija raspored bus linija plaže u Antaliji povezanost sa centrom regije.

Antalija hoteli forum

Utisci komentari zapažanja putnika vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Antalija u Turskoj.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije