Aquaworld Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Aquaworld Belek
 • 48 slika
 • Veliki vodeni park
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Aquaworld Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Premium All inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, kafa, čaj, večera, ponoćna užina. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama, bar na plaži i bar na bazenu od 10.00 do 18.00, restorani A'la Carte sa rezervacijom unapred i jednom tokom bora

Hotel Aquaworld Belek

Hotel Aquaworld Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Premium All inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, kafa, čaj, večera, ponoćna užina. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama, bar na plaži i bar na bazenu od 10.00 do 18.00, restorani A'la Carte sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određenim satima. Privatna plaža - peščana, sa ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu bez doplate. Wi-Fi (mala brzina) u zajedničkim prostorijama je besplatan.

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel se nalazi u Beleku, 35km od aerodroma i 45km od centra Antalije.

Smeštaj:

Aquaworld Belek 5* ima ukupno 722 smeštajne jedinice koje se nalaze u glavnoj zgradi, Hills zgradama (odvojene od glavne zgrade sa obe strane hotela) i Village delu (bungalovi na dva sprata oko hotelske bašte).

 • Village standard soba (25m2, u village delu, spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom, max.2+1 osoba),
 • Village porodična soba (32m2, u village delu, dve povezane spavaće sobe, jedno kupatilo, balkon ili terasa, max.2+2 osobe),
 • Village porodična superior soba (48-52m2, u village delu, dve povezane spavaće sobe, jedno kupatilo, max.4 osobe).
 • Palace standardna soba (28m2, glavna zgrada, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osobe),
 • Palace suit soba (52m2, glavna zgrada, spavaća soba sa dnevnim boravkom, kupatilo, max.3 osobe).
 • Hills standardne soba (29m2, u zgradama Hills, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Hills suit soba (52m2, zgrada Hills, dupleks, prizemlje sa spavaćom sobom i kupatilom, drugi sprat druga spavaća soba i kupatilo, bez vrata između spratova, max.4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Aquaworld Belek 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, feno, centralnu klimu - sistem koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (mineralna voda, voda, bezalkoholna pića, pivo - svakodnevno se dopunjuju), ketler, set za kafu i čaj, laminat, sef, satelitski TV programe i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Premium All inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, kafa, čaj, večera, ponoćna užina. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama, bar na plaži i bar na bazenu od 10.00 do 18.00, restorani A'la Carte sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određenim satima, bife za decu.

Premium All Inclusive koncept ne uključuje: premium uvozna pića, šampanjac, sokove od svežeg voća, specijalna vina i flaširana pića, sobnu usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski, italijanski, azijska kuhinja, morski plodovi), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi (mala brzina) u zajedničkim prostorijama je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: doktor, čuvanje dece, pranje veša i hemijsko čišćenje, peglanje, internet kutak, frizerski salon, rent a car, tržni centar.

Plaža:

Privatna plaža hotela Aquaworld Belek 5*je peščana, sa ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, Aqua Park, fitness, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, streljaštvo bez doplate.
Večernje i dnevne animacije i razni programi, takmičenja pored bazena. Mini klub za decu od 04-12 godina, Mini Disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: osvetljenje teniskih terena, masaža, spa centar, bilijar, kompjutereske igrice, sportovi na vodi.

Napomena:

Više informacija o hotelu Aquaworld Belek 5* možete videti na: www.mphotelsturkiye.com

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije