Aquaworld Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Aquaworld Belek
 • 34 slika
 • Veliki vodeni park
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Aquaworld Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultra All inclusive - švedski sto za za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, kafa, čaj, večera, ponoćna užina. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama, bar na plaži i bar na bazenu od 10.00 do 18.00, restorani A'la Carte sa rezervacijom unapred i jednom tokom bor

Hotel Aquaworld Belek

Hotel Aquaworld Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultra All inclusive - švedski sto za za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, kafa, čaj, večera, ponoćna užina. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama, bar na plaži i bar na bazenu od 10.00 do 18.00, restorani A'la Carte sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određenim satima. Privatna plaža - peščana, sa ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu i bazen, besplatno.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Aquaworld Belek hotela:

Hotel se nalazi u Beleku, 35km od aerodroma i 45km od centra Antalije.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Aquaworld Belek 5* je 722 i nalaze se u glavnoj zgradi, Hills zgradama (odvojene od glavne zgrade sa obe strane hotela) i Village deo (bungalovi na dva sprata oko hotelske baste).

 • Village standard sobe (25 m2, u village delu, jedna spavaća soba, jedno kupatilo sa tuš kabinom, max.2+1chd),
 • Village family soba (32 m2, u village delu, dve povezane spavaće sobe, jedno kupatilo, balkon ili terasa, max.2+2pax),
 • Village family superior (48-52 m2, u village delu, dve povezane spavaće sobe, jedno kupatilo, max.4pax - više prostora i bolji pogled).
 • Palace Standardna soba (28 m2, glavna zgrada, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max. 2+1 pax),
 • Suit Palace soba (52 m2, glavna zgrada, jedna spavaća soba sa dnevnim boravkom, jedno kupatilo, max.3pax).
 • Hills Standardne sobe (29 m2, u zgradama Hills, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max. 2+1pax),
 • Hills Suit sobe (52 m2, zgrada Hills, dupleks, prizemlje sa spavaćom sobom i kupatilom, drugi sprat druga spavaća soba i kupatilo, bez vrata između spratova, max.4pax).

Sve sobe hotela Aquaworld Belek 5* su sa sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom ili kadom, fenom, centralnim klima uređajem - sistem koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon sa direktnim biranjem, mini bar (mineralna voda, voda, bezalkoholna pića, pivo svakodnevno se dopunjuju), ketler, set za kafu i čaj , laminat, sef, satelitski TV programi i muzički kanali, balkon ili terasa.

Usluga:

Ultra All inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, kafa, čaj, večera, ponoćna užina. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar u sobama, bar na plaži i bar na bazenu od 10.00 do 18.00, restorani A'la Carte sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određenim satima, bife za decu.

Nije uključeno: uvozna pića, šampanjac, sokovi od svežeg voća, specijalna vina i flaširana pića, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran -  usluge otvorenog švedskog stola, restorani A'la Carte restorani (turski, italijanski,azijska kuhinja,morski plodovi), barovi širom hotelskog kompleksa. Doktor, čuvanje dece, pranje veša i hemijsko čišćenje, peglanje, internet kutak, frizerski salon, rent a car, tržni centar se dodatno plaćaju, Wi-Fi (mala brzina) u zajedničkim prostorijama je besplatan.

Plaža hotela Aquaworld Belek 5*:

Privatna plaža hotela Aquaworld Belek 5*je  peščana, sa ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu i bazen, bez doplate

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, Aqua Park, fitness, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, streljastvo bez doplate.

Uz doplatu u hotelu Aquaworld Belek 5*: osvetljenje za teniske terene, masaža, Spa centar, bilijar, kompjutereske igrice, vodeni sportovi.

Večernje i dnevne animacije i razni programi, takmičenja pored bazena. Mini klub za decu od 04-12 godina, Mini Disko uveče.

Napomena:

Više informacija o hotelu Aquaworld Belek 5* možete videti na: www.mphotelsturkiye.com

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije