Aydinbey Queen's Palace & Spa

  • Aydinbey Queen's Palace & Spa
  • 21 slika

Hotel Aydinbey Queen's Palace & SPA ★★★★★ je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi Ultra All inclusive (Ultra sve uključeno) uslugu - otvoreni bife za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera i kasne užine, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, standardna uvezena alkoholna pića od 10:00 do 02:00 sati, restorani A'la Carte sa prethodnom rezervacijom i jednom u boravku.

Hotel Aydinbey Queen's Palace & Spa

Hotel Aydinbey Queen's Palace & SPA ★★★★★ je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi Ultra All inclusive (Ultra sve uključeno) uslugu - otvoreni bife za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera i kasne užine, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, standardna uvezena alkoholna pića od 10:00 do 02:00 sati, restorani A'la Carte sa prethodnom rezervacijom i jednom u boravku. Privatna plaža hotela, 950m od hotela, peščana, peškiri za plažu, dušeci i suncobrani se ne naplaćuju. Postoji šatl autobus na svakih 30 minuta, besplatno.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Aydinbey Queen's Palace & SPA 5* hotela:

Hotel Aydinbey Queen's Palace & SPA 5* se nalazi u regionu Belek - Kadriye, na 1950 m od morske obale i 20 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Aydinbey Queen's Palace & SPA 5* je 360:

  • Standardne sobe (20 m2, jedna spavaća soba s francuskim krevetom + jedan krevet, jedno kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Porodične sobe (40 m2, dve spavaće sobe sa vratima između njih, jedno kupatilo, max 4pax).

Sve sobe imaju balkon, sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu, split klima uređaje, telefonom sa direktnim biranjem, laminatom, mini barom (voda i bezalkoholna pića se svakodnevno dopunjuju), ketlerom, priborom za čaj i kafu, sefom, satelitsku TV i muzičke kanale.

Usluga:

Ultra all inclusive (Ultra sve uključeno) - otvoreni bife za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera i kasne užine, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, standardna uvezena alkoholna pića od 10:00 do 01:00 sati, bar na plazi od 10:00: do 18:00 :restorani A'la Carte sa prethodnom rezervacijom i jednom u toku  boravka

UAI koncept hotela Aydinbey Queen's Palace & SPA 5* ne uključuje: luksuzno uvežena pića, sveži cedjeni sokovi, specijalna vina, sva flaširana pića, posluga u sobama, energetska pića.

Sadržaj:

Glavni restoran za usluge otvorenog švedskog stola, restorani A'la Carte - italijanski restoran, restoran Dalekog istoka, barovi na različitim mestima oko hotelskog kompleksa.

Nije uključeno u cenu hotela Aydinbey Queen's Palace & SPA 5* (doplaćuje se): shoping centar, frizerski salon, ljekar, čuvanje djece, pranje veša i hemijsko čišćenje, rent a car, telefon, faks, internet kafe i kompjuterske igre. Wi-Fi, Internet u zajednickim prostorijama je besplatan

Plaža:

Privatna plaža hotela Aydinbey Queen's Palace & SPA 5*,1950 m od hotela, peščana, peškiri za plažu, dušeci i suncobrani se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži rezervišu se unapred i uz doplatu. Postoji šatl autobus na svakih 30 minuta, besplatno.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni (greju se zimi), dečiji bazeni, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na pesku su besplatni.

Masaža, SPA i kozmetički centar, kuglanje i vodeni sportovi se doplaćuju. Zabavni programi za odrasle tokom dana i uveče. U ponudi hotela Aydinbey Queen's Palace & SPA 5* su i mini klub za decu od 04 do 12 godina, dečije igralište, u večernjim satima Mini disco.

Napomena:

Više informacija o hotelu Aydinbey Queen's Palace & SPA 5* možete videti na sajtu hotela: www.aydınbeyhotels.com.tr .

NAPOMENA: U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadrzaja bez prethodnog obavestavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2020 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2020.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Noćni klub
    • Pikado
    • Sala za vežbanje (fitness)
  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije