Belconti Resort

  • Belconti Resort
  • 28 slika

Hotel Belconti Resort ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kasni doručak, popodnevna užina, sladoled, torta i kolači u podne, večera i večernja supa, sva domaća i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 11-02h

Hotel Belconti Resort

Hotel Belconti Resort ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kasni doručak, popodnevna užina, sladoled, torta i kolači u podne, večera i večernja supa, sva domaća i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 11-02h Hotelska privatna, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Belconti Resort hotela:

Belconti Resort 5* hotel se nalazi u Beleku. Udaljen je 30km od aerodroma Antalija .

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi je 596,klub zgrada i vila - 10

  • Standard soba 30-35m2(jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+ 1sing krevet, jedno kupatilo, max. 2+2 osoba),
  • Porodična soba 50m2 (2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Deluxe soba 40-45m2 (jedna spavaća soba, jedno kupatilo max. 2+1 osoba).
  • Deluxe honeymoon room 45m2 (jedna spavaća soba sa francuskim krevetom,đakuzi u sobi,kupatilo, max 2 osobe)
  • King suit 85m2, dve spavaće sobe,dva kupatila (jedno sa đakuzijem),dnevna soba, max 3+2 osobe
  • Deluxe VillaApart tip A 84m2 (2 spavaće sobe sa vratima između, jedna dnevna soba, sa američkom kuhinjom,dva kupatila,jedno sa đakuzijem (u prizemlju đakuzi na terasi, max. 4+1 osoba),
  • Deluxe Villa Apart tip B 65m2 (jedna spavaća soba, jedna dnevna soba, vrata između njih, američka kuhinja, jedno kupatilo, u prizemlju, đakuzi na terasi, max 3+1 osoba
  • Club sobe 30m2 (nalaze se u vrtu na 2. i 3. spratu, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom + 1 singl krevet, jedno kupatilo, mermerni pod, max. 2+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice hotela Belconti Resort imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, tepih u sobama u glavnoj i aneks zgradi, keramičke pločice u club sobama, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo  se svakodnevno dopunjuju), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon, Wi-Fi je besplatan.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kasni doručak, popodnevna užina, sladoled, torta i kolači u podne, večera i večernja supa, sva domaća i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 11-02h.

Ultra All Inclusive koncept ne obuhvata: A'la Carte restorane sa rezervacijom unapred i sa doplatom, luksuzna uvozna pića, sveže ceđene sokove, šampanjac, flaširana pića, sva pića posle 02h, energetska i pića u limenci, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni unutrašnji i spoljašnji restorani na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani turski, italijanski (deci ispod 7 godina nije dozvoljen ulaz restoran morske hrane, barovi oko celog hotelskog kompleksa, snek bar i restoran pored bazena.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, čuvanje dece, vešeraj, telefon, fax, internet, prodavnice, rent a car, internet kafe, kompjuterske igrice. Wi-Fi u celom hotelu se ne naplaćuje.

Plaža hotela Belconti Resort 5*:

Hotelska privatna, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred se posebno plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, košarka, odbojka, mini golf, odbojka na plaži, teniski tereni su besplatni.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: Wellness centar, masaža, motorizovani sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, oprema i časovi tenisa, bilijar, kuglanje, kompjuterske igrice.

Zabavni programi sa profesionalnom grupom, takmičenja tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu uzrasta od 4 do 11 godina. Tinejdž klub za decu uzrasta od 12 do 16 godina.

Napomena:

Hotel je renoviran 2023. godine

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije