Belconti Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Belconti Resort Hotel
 • 49 slika
 • Naša preporuka
 • Okružen zelenilom
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Idealno za porodice
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Belconti Resort Hotel ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kasni doručak, popodnevna užina, sladoled u podne, torta i kolači u podne, večera i večernja supa, sva domaća i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoho

Hotel Belconti Resort Hotel

Hotel Belconti Resort Hotel ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kasni doručak, popodnevna užina, sladoled u podne, torta i kolači u podne, večera i večernja supa, sva domaća i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-02h sladoled u određenim satima. Hotelska privatna, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Belconti Resort 5* hotel je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kasni doručak, popodnevna užina, sladoled u podne, torta i kolači u podne, večera i večernja supa, sva domaća i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10-02h sladoled u određenim satima. Hotelska privatna, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Položaj Belconti Resort 5* hotela:

Belconti Resort 5* hotel se nalazi u Beleku. Udaljen je 30km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi je 596, deo vile i prostor kluba:

 • Standard soba (jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+ 1sing krevet, jedno kupatilo, max. 2+2 osoba),
 • Porodična soba (2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Deluxe soba (jedna spavaća soba, jedno kupatilo sa đakuzijem, max. 2+1 osoba).

U sklopu Vile deo hotela Belconti Resort su:

 • Deluxe Apart tip A (2 spavaće sobe sa vratima između, jedna dnevna soba, sa Američkom kuhinjom, kupatilo sa đakuzijem, max. 4 osobe),
 • Deluxe Apart tip B (jedna spavaća soba, jedna dnevna soba, vrata između njih, američka kuhinja, jedno kupatilo sa đakuzijem),
 • Club sobe (nalaze se u vrtu na 2. i 3. spratu, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom + 1 singl krevet, jedno kupatilo, mermerni pod, max. 2+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice hotela Belconti Resort imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, tepih u sobama u glavnoj i aneks zgradi, keramičke pločice u club sobama, mini bar (voda i bezalkoholna pića se svakodnevno dopunjuju), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon, Wi-Fi je besplatan.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kasni doručak, popodnevna užina, sladoled u podne, torta i kolači u podne, večera i večernja supa, sva domaća i određena standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 11-02h sladoled u određenim satima.

Ultra All Inclusive koncept ne obuhvata: A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i sa doplatom, luksuzna uvozna pića, sveže ceđene sokove, šampanjac, flaširana pića, sva pića posle 02h, energetska i pića u limenci, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni unutrašnji i spoljašnji restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski, italijansk (deci ispod 7 godina nije dozvoljen), restoran morske hrane, barovi oko celog hotelskog kompleksa, snek bar i restoran pored bazena.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, čuvanje dece, vešeraj, telefon, fax, internet, prodavnice, rent a car, internet kafe, kompjuterske igrice. Wi-Fi u celom hotelu se ne naplaćuje.

Plaža:

Hotelska privatna, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred se posebno plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, košarka, odbojka, mini golf, odbojka na plaži su besplatni. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: Wellness centar, masaža, motorizovani sportovi na vodi, tenis, osvetljenje teniskih terena, oprema i časovi tenisa, bilijar, kuglanje, kompjuterske igrice.

Zabavni programi sa profesionalnom grupom, takmičenja tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu uzrasta od 4 do 11 godina. Tinejdž klub za decu uzrasta od 12 do 16 godina.

NAPOMENA:U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije