Belek Beach Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Belek Beach Resort
 • 30 slika
 • SPA & Wellness
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Animacija
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži

Hotel Belek Beach Resort  ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska, sa uslugom Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), idealan je izbor za letovanje u Turskoj 2021. Tu je i hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu, koji se ne naplaćuju. Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 475: Standard soba (2

Hotel Belek Beach Resort

Hotel Belek Beach Resort  ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska, sa uslugom Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), idealan je izbor za letovanje u Turskoj 2021. Tu je i hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu, koji se ne naplaćuju.

 

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica je 475:

 • Standard soba (28m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Porodična soba (40m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe),
 • Sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen,split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef , laminat, SAT TV i muzčke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina i pauza za kafu u podne, kasna noćna užina, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme.

Ultra All Inclusive koncept ne obuhvata: Uvozna pića koja nisu na meniju, premium lokalna i uvozna pića, sobnu uslugu, sveže ceđene sokove, A la Carte restoran sa rezervacijom unapred, sva flaširana pića, pića u limenci, specijalna vina, nargile.

Sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restorani (Flamingo-italijanski, Turkuaz-turski, Caretta-ribljii), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, čuvanje dece, vešeraj, frizer, prodavnice, rent a car, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu, koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu (zatvoren bazen radi samo u zmiskom periodu), 3 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, tenis, odbojka, odbojka na plaži, mini golf, mini fudbal, stoni tenis. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: SPA centar, kozmetički salon, masaža, osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi, bilijar.

Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu uzrasta od 4-15 god. Mini luna park,koji je na raspolaganju deci uzrasta 01 - 08 godina starosti.

NAPOMENA: Renoviran 2014/ 2015. god.

NAPOMENA: U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije