Belek River Villa

  • Belek River Villa
  • 31 slika

Hotel Fun & Sun River Resort ★★★★★ - Belek, Turska je odličan izbor za odmor u Beleku. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj koliači, večera, ponoćni bufe, lokalna bezalkoholna i određena alkoholna pića 10:00h-02:00h, snack restoran na plaži od

Hotel Belek River Villa

Hotel Fun & Sun River Resort ★★★★★ - Belek, Turska je odličan izbor za odmor u Beleku. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj koliači, večera, ponoćni bufe, lokalna bezalkoholna i određena alkoholna pića 10:00h-02:00h, snack restoran na plaži od 10.00 do 18:00h, sladoled u određenim terminima. Hotelska privatna plaža je peščana, udaljena je oko 2 km od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

Položaj Fun & Sun River Resort 5* hotela:

Hotel Fun & Sun River Resort 5* se nalazi u regiji Belek, udaljen je 15 km od aerodroma u Antaliji i 25km od centra Antalije. Hotel se nalazi pored reke.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Fun & Sun River Resort 5* je 350 raspoređenih u 43 bloka:

  • Standardne sobe (25 m2, na prvom spratu, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Junior suite sobe (30 m2, na prvom spratu, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, deo za sedenje, max 2+2 osobe),
  • Junior suite swim up (30 m2, na prvom spratu, nisu sve sa direktnim pristupom bazenu, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Family sobe (36 m2, na drugom ili trećem spratu, 2 odvojene spavaće sobe, 1 kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda pri dolasku), sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj koliači, večera, ponoćni bufe, lokalna bezalkoholna i određena alkoholna pića 10:00h-02:00h, snack restoran na plaži od 10.00 do 18:00h, sladoled u određenim terminima.

UAI koncept hotela Fun & Sun River Resort 5* ne uključuje uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, luksuzna domaća i uvozna vina, sva flaširana i konzervirana pića, A'la Carte restorani, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski i riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun River Resort 5*: lekar, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Bežični internet je besplatan u zajedničkim prostorijama.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana, udaljena je oko 2 km od hotela Fun & Sun River Resort 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Goste hotela vozi šatl bus svakih 10-15 minuta do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, relax bazen, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, gimnastika, zabavni program tokom dana i večeri, mini klub za decu 4-12 godina sa dnevnim programom, igralištem, luna park, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun River Resort 5*: sportovi na vodi, SPA centar i salon lepote, masaža, osvetljenje i oprema za tenis.

Napomena:

U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)

Lokacije