Crystal Boutique HV2

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Crystal Boutique HV2
 • 21 slika
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Zatvoreni bazen
 • Samo za odrasle
 • Otvoreni bazen
 • Fitness
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Crystal Boutique -HV2 ★★★★★ - (16+) Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultimate All Inclusive usluga hrane i pića 24h dnevno, na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, večera, dietalni bife, vegeterijanski bife, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, snek restorani, sladoled u

Hotel Crystal Boutique HV2

Hotel Crystal Boutique -HV2 ★★★★★ - (16+) Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultimate All Inclusive usluga hrane i pića 24h dnevno, na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, večera, dietalni bife, vegeterijanski bife, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, snek restorani, sladoled u određeno vreme, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Privatna peščana hotelska plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

ULTIMATE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Crystal Boutique 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 40 km od aerodroma Antalija i 50 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Crystal Boutique 5* ima ukupno 76 smeštajnih jedinica, koje su raspoređene u 14 dvospratnih zgrada.

 • Standardna soba (21m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, max. 2 + 1 osoba),
 • Superior soba (44m2, dve odvojene spavaće sobe, jedno kupatilo, max. 4 + 1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Crystal Boutique 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, papuče, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef, set za kafu i čaj, pločice, SAT TV i muzičke kanale, WI-FI, balkon..

Usluga:

Ultimate All Inclusive usluga hrane i pića 24h dnevno, tradicionalno piće dobrodošlice, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, večera, dietalni bife, vegeterijanski bife, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, snek restorani, sladoled u određeno vreme, popodnevni kolači, čaj i kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultimate all inclusive koncept ne uključuje: premium alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, flaširana i konzervirana pića, sobnu uslugu, sveže ceđene sokove.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, a’la carte restorani. Wi Fi je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kutak, rent a car.

Plaža:

Privatna peščana hotelska plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle, stoni tenis i pikado. Zabavni program tokom dana i večeri, bioskop.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije