Crystal Family

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Crystal Family
  • 57 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Crystal Family ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultimate All Inclusive usluga hrane i pića 24 h, na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, dijetalni bufe, deo za pripremu hrane za bebe, specijalni dečiji bufe, vegetarijanski bufe, snek restorani tokom dana, a'la ca

Hotel Crystal Family

Hotel Crystal Family ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultimate All Inclusive usluga hrane i pića 24 h, na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, dijetalni bufe, deo za pripremu hrane za bebe, specijalni dečiji bufe, vegetarijanski bufe, snek restorani tokom dana, a'la carte restorani (italijanski, riblji, meksički i turski) uveče uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određenim terminima, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, popodnevni kolači, čaj, kafa, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 10:00 - 18:00h. Privatna hotelska plaža je peščano-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju u hotelu Crystal Family 5*. Peškiri za plažu - uz depozit.

ULTIMATE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Crystal Family 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 40 km od aerodroma Antalija i 50 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Crystal Family 5* ima ukupno 372 smeštajne jedinice koje su raspoređene u 4 hotelske zgrade sa 5 spratova:

  • Standardna soba (27m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + single ležaj, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Standardna soba sa krevetima na sprat (27m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + kreveti na sprat, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Porodična soba (40m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe),
  • Porodična soba sa krevetima na sprat (40m2, dve spavaće sobe - u jednoj je francuski + single ležaj, u drugoj sobi su kreveti na sprat, kupatilo, max. 3+2 osobe),
  • Junior suit (58m2, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo sa đakuzijem, max. 2 osobe).


Svaka smeštajna jedinica hotela Crystal Family 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, papuče, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića se se dopunjuju svakodnevno), sef, tepih, SAT TV i muzičke kanale, set za čaj i kafu, WI-FI, balkon.

Usluga:

Ultimate All Inclusive - usluga hrane i pića 24 h, na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, dijetalni bufe, deo za pripremu hrane za bebe, specijalni dečiji bufe, vegetarijanski bufe, snek restorani tokom dana, a'la carte restorani (italijanski, turski, riblji i meksički) uveče uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određenim terminima, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, popodnevni kolači, čaj, kafa, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 10:00 - 18:00h.

Ultimate AI koncept hotela Crystal Family 5* ne uključuje: premium alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, sobnu uslugu, sveže ceđene sokove, a la carte restoran sa ribljim specijalitetima, sva vina, šampanjac i specijalne porudžbine u a la carte restoranima.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a'la carte restorani: (turski, italijanski, meksički i riblji), 7 barova u okviru hotelskog kompleksa. Wi Fi je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igre, rent a car.

Plaža:

Privatna hotelska plaža je peščano-šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju u hotelu Crystal Family 5*. Peškiri za plažu - uz depozit. Pavijoni na plaži uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, teniski tereni, odbojka na plaži, mini golf, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, zabavni program tokom dana, specijalni večernji šou program, bioskop, Crispy Kids World mini klub za decu od 4 do 12 godina, junior klub od 13 do 17 godina, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, SPA centar i salon lepote, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, kuglanje, bilijar, tereni za profesionalni fudbal.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije