Crystal Paraiso Verde

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Crystal Paraiso Verde
 • 105 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Crystal Paraiso Verde Resort & SPA ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi Ultimate all inclusive (ultimate sve uključeno) uslug na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, užina na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, sladoled, ponoćna užina, A'la Carte restoran sa rezervacijo

Hotel Crystal Paraiso Verde

Hotel Crystal Paraiso Verde Resort & SPA ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi Ultimate all inclusive (ultimate sve uključeno) uslug na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, užina na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, sladoled, ponoćna užina, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa vodom i bezalkoholnim pićima. Hotelska šljunkovito-peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Crystal Parasio Verde 5* Resorta & SPA:

Crystal Paraiso Verde Resort & Spa 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 25km od Beleka i 40km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Crystal Paraiso Verde Resort & SPA 5* je 670 raspoređenih u 8 petospratnih i 3 dvospratna bloka:

 • Standardna soba (26 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Standardne soba sa krevetima na sprat (26 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem i krevetima na sprat, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Family sobe (42 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 2 kupatila, max. 5 osobe),
 • Suite (44 m2, dnevna soba i spavaća soba sa kupatilom sa đakuzijem i pogledom na more, max. 2 osobe).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef, laminat ili pločice, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultimate all inclusive (ultimate sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja užina, užina na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, sladoled, ponoćna užina, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar sa vodom i bezalkoholnim pićima.

Ultimate all inclusive koncept hotela Crystal Paraiso Verde Resort & SPA 5* ne obuhvata: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, energetska pića, sveže ceđene voćne sokove, luksuzna egzotična pića, sobnu uslugu, meksički i A'la Carte restoran morske hrane. (Deci ispod 7 godina nije dozvoljen ulaz u Ala Carte restorane).

Sadržaj:

Glavni restoran sa terasom Crystal, A'la Carte restorani (Buffalo Bistro - turski, restoran morske hrane, italijanski i meksički), barovi u okviru hotelskog kompleksa Crystal Paraiso Verde Resort & SPA 5*.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Crystal Paraiso Verde Resort & SPA 5*: lekar, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet u sobama, prodavnice, rent a car, internet kutak i kompjuterske igrice.

Plaža:

Hotelska šljunkovito-peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, mini golf, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, zabavni programi tokom dana pored bazena i večernji šou program, bioskop, mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Crystal Paraiso Verde Resort & SPA 5*: osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi, salon lepote, masaža, kuglanje, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel Crystal Paraiso Verde Resort & SPA 5* je renoviran 2015. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije