Crystal Paraiso Verde

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Crystal Paraiso Verde
 • 105 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel Crystal Paraiso Verde ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultimate all inclusive (usluga 24h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, popodnevni čaj, kafa i kolači, sladoled u određeno vreme, ponoćna užina, dečiji bufe, vegeterijanski bufe, bezglutenski hleb i izbor zdr

Hotel Crystal Paraiso Verde

Hotel Crystal Paraiso Verde ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultimate all inclusive (usluga 24h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, popodnevni čaj, kafa i kolači, sladoled u određeno vreme, ponoćna užina, dečiji bufe, vegeterijanski bufe, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, detoks bar, a'la carte restorani (tursk, riblji, meksički i italijanski) sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 10:00 - 18:00h. Hotelska šljunkovito-peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

ULTIMATE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Crystal Paraiso Verde 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 25km od Beleka i 40km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Crystal Paraiso Verde 5* ima ukupno 670 smeštajnih jedinica, koje su raspoređene u 8 blokova na 4 sprata i 2 dvospratna bloka:

 • Standardna soba (26m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj ili sofa, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Standardna soba sa krevetima na sprat (26m2, spavaća soba sa francuskim ležajem i krevetima na sprat, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Porodična soba (42m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, dva kupatila, max. 5 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Crystal Paraiso Verde 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), set za kafu i čaj, sef, laminat ili pločice, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, balkon

Usluga:

Ultimate all inclusive (usluga 24h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, popodnevni čaj, kafa i kolači, sladoled u određeno vreme, ponoćna užina, dečiji bufe, vegeterijanski bufe, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, detoks bar, a'la carte restorani (turski, riblji,meksički i italijanski) sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 10:00 - 18:00h.

Ultimate all inclusive koncept ne uključuje: premium uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, energetska pića, sveže ceđene sokove, luksuzna egzotična pića, sobnu uslugu, sva vina, šampanjac i ostale posebne narudžbine u a la carte restoranima.

Sadržaj:

Glavni restoran sa terasom, a'la carte restorani (turski, riblji, meksički i italijanski), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, prodavnice, rent a car, internet kutak i kompjuterske igrice

Plaža:

Hotelska šljunkovito-peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i dodatno se plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, mini golf, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana pored bazena i večernji šou program, bioskop, mini klub za decu Crispy Kids World uzrasta od 4 do 16 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi, salon lepote, masaža, kuglanje, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel Crystal Paraiso Verde 5* je renoviran 2019. Godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije