Crystal Tat Beach

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Crystal Tat Beach
  • 71 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Crystal Tat Beach ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi Ultimate all inclusive (sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića - doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, specijalni dečiji bufe, pribor za pripremanje hrane za bebe, vegeterijanski bufe, detoks bar, bezglutenski hleb, izbor zdravih proizvoda od žitarica, snek restorani, sladoled u određeno

Hotel Crystal Tat Beach

Hotel Crystal Tat Beach ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi Ultimate all inclusive (sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića - doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, specijalni dečiji bufe, pribor za pripremanje hrane za bebe, vegeterijanski bufe, detoks bar, bezglutenski hleb, izbor zdravih proizvoda od žitarica, snek restorani, sladoled u određeno vreme, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna večernja užina, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Beach bar od 10:00 - 18:00h, A la Carte restorani uz rezervaciju i jednom tokom boravka. Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

ULTIMATE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Crystal Tat Beach 5* se nalazi u Beleku. Udaljen je 45km od centra Antalije i 35km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Crystal Tat Beach 5* ima ukupno 503 smeštajne jedinice, koje su raspoređene u 3 hotelska bloka:

  • Standardna soba (uključujući i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama; 16-23m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Standardna soba sa krevetima na sprat (28m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + kreveti na sprat, kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Porodična soba (31m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica u hotelu Crystal Tat Beach 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, laminat ili pločice, sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), set za kafu i čaj, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultimate All inclusive (sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića - doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, specijalni dečiji bufe, pribor za pripremanje hrane za bebe, vegeterijanski bufe, detoks bar, bezglutenski hleb, izbor zdravih proizvoda od žitarica, snek restorani, sladoled u određeno vreme, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna večernja užina, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Beach bar od 10:00 - 18:00h, A la Carte restorani uz rezervaciju i jednom tokom boravka.

Ultimate All Inclusive koncept ne uključuje: uvozna premium alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, sobnu uslugu, sveže ceđene voćne sokove.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la carte restorani: turski, riblji, meksički i italijanski, bar pored bazena, lobi bar, snek bar, snek restoran, poslastičarnica, Beer garden, disko bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: prodavnice, frizer, lekar, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, rent a car, telefon, fax, internet kutak, soba sa igricama.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži se dodatno plaćaju i uz rezervaciju unapred.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, odbojka, košarka, mini fudbal, odbojka na plaži, mini golf, zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana i specijalni večernji šou program, Crispy mini klub za decu uzrasta od 04 do 12 godina tokom dana i mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: SPA i Wellness centar, osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, kuglanje, bilijar, kompjuterske igre, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije