Crystal Waterworld

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Crystal Waterworld
 • 79 slika
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Crystal Waterworld ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultimate all inclusive 24h hrana i piće na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, vegeterijanski bufe i detoks bar, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, specijalni dečiji bufe i deo za pripremanje hra

Hotel Crystal Waterworld

Hotel Crystal Waterworld ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultimate all inclusive 24h hrana i piće na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, vegeterijanski bufe i detoks bar, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, specijalni dečiji bufe i deo za pripremanje hrane za bebe, snek restorani tokom dana, a'la carte restorani uveče (italijanski, dalekoistočni, riblji i turski) sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određeno vreme, popodnevni čaj, kafa i kolači, barovi unutar kompleksa, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji restoran Crystal Cryspy. Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuj.

ULTIMATE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Crystal Waterworld 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 40 km od aerodroma Antalija i 50 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Crystal Waterworld 5* ima ukupno 1023 smeštajne jedinice koje su raspoređene u glavnoj zgradi (9 petospratnih zgrada i 4 trospratne zgrade) i 2 aneks bloka (petospratne zgrade):

 • Standardna soba (27m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Standardna terrace soba (23m2, jedna spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Honeymoon suit (23m2, bočni pogled more, spavaća soba, kupatilo , đakuzi na prostranoj terasi sa ležaljkama, max. 2 osobe),
 • Porodična soba (33m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedna soba je sa francuskim ležajem, druga soba je sa dva odvojena kreveta ili krevetima na sprat, jedno kupatilo, max 3+2 osobe),
 • Junior suite soba (50m2, bočni pogled more, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, velika terasa sa đakuzijem, max. 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Crystal Waterworld 5* ima: kupatili sa tuš kabinom, fen, papuče, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), set za kafu i čaj, sef, laminat ili pločice , SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi, balkon.

Usluga:

Ultimate all inclusive 24h hrana i piće na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, vegeterijanski bufe i detoks bar, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, specijalni dečiji bufe i deo za pripremanje hrane za bebe, snek restorani tokom dana, a'la carte restorani uveče (italijanski, dalekoistočni, riblji i turski) sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sladoled u određeno vreme, popodnevni čaj, kafa i kolači, barovi unutar kompleksa, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji restoran Crystal Cryspy.

Ultimate All inclusive usluga ne uključuje: premium alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, sobnu uslugu, sveže ceđene sokove, energetska pića, flaširana pića, sva vina, šampanjac i specijalne narudžbine u a la carte restoranima.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a'la carte restorani: Meyhane - turski, Italian - italijanski, Dragon - kuhinja Dalekog istoka, Caretta - riblji, Steak House, barovi unutar kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, pranje veša i hemijsko čišćenje, frizer, prodavnice, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car.

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park za odrasle i decu, u okviru aneksa još jedan akva park, teniski tereni, odbojka na plaži, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, zabavni programi sa profesionalnim timom tokom dana i specijalni večernji programi, bioskop. Crispy Kids World - Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god. i junior klub za decu uzrasta od 13-16 god. tokom dana i mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, SPA centar, kozmetički salon, SPA bazen, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, kuglanje, bilijar, igrice.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije