Crystal World of Colours HV2

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Crystal World of Colours HV2
  • 26 slika
  • Peščana plaža
  • Blizu plaže
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni

Crystal World Of Colors - HV2 ★★★★★-- Bogazkent, Belek, Turska udaljen je 40 km od aerodroma u Antaliji i 50 km od centra Antalije. Nudi: Ultimate all inclusive uslugu (usluga 24h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, vegeterijanski bufe, dečiji bufe, snek restorani tokom dana, popodnevni kolači, čaj i

Hotel Crystal World of Colours HV2

Crystal World Of Colors - HV2 ★★★★★-- Bogazkent, Belek, Turska udaljen je 40 km od aerodroma u Antaliji i 50 km od centra Antalije. Nudi: Ultimate all inclusive uslugu (usluga 24h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, vegeterijanski bufe, dečiji bufe, snek restorani tokom dana, popodnevni kolači, čaj i kafa, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, detoks bar, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 10:00 - 18:00h. Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 450m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

 

 

Položaj Crystal World Of Colors hotela:

Hotel Crystal World of Colors HV2 je udaljen 40km od aerodroma Antalija i 50km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Crystal World Of Colors HV2 ima ukupno 145 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u glavnoj zgradi i 15 dvospratnih zgrada.

  • Standarda soba (25m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max 3 osobe),
  • Family soba (35m2, dve odvojene spavaće sobe, jedno kupatilo, max 4 osobe).

Sve smeštajne jedinice hotela Crystal World Of Colors HV2 imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića se svakodnevno dopunjuju), set za čaj i kafu, sef, pločice, SAT TV i muzičke kanale, WI-FI internet, balkon.

Usluga:

Hotel Crystal World Of Colors nudi Ultimate all inclusive uslugu (usluga 24h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, vegeterijanski bufe, dečiji bufe, snek restorani tokom dana, popodnevni kolači, čaj i kafa, bezglutenski hleb i izbor zdravih proizvoda od žitarica, detoks bar, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 10:00 - 18:00h.

Ultimate All Inclusive hotela Crystal World Of Colors ne uključuje: premium alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, flaširana pića, pića u limenkama,  a la carte restorane (uz doplatu i rezervaciju unapred), sva vina, šampanjac, specijalna jela u A La Carte restoranima, sveže voćnie sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani: Color Beach Meat - turska kuhinja, Color Beach Fish - riblji restoran. WI-FI internet u celom hotelu je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Crystal World Of Colors HV2: usluga lekara, frizer, pranje veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet kutak, rent a car, prodavnice.

Plaža hotela Crystal World Of Colors 5*:

Hotelska privatna peščana plaža udaljena je 450m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Paviljoni na plaži su uz rezervaciju unapred i dodatno se plaćaju. Besplatan šatl prevoz do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, Pirates of Colors akva park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana i šou program uveče. Mini klub za decu od 0 - 17 godina podeljen po starosnim grupama, igralište, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Crystal World Of Colors HV2: sportovi na vodi, masaža i tretmani lica

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Pikado
    • Sala za vežbanje (fitness)
  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije