FUN&SUN Life Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • FUN&SUN Life Belek
 • 110 slika
 • Peščana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Fun & Sun Life Belek ★★★★★ (ex Armas Life Belek) - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i poslepodnevna užina, večera, kasna noćna užina, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, slad

Hotel FUN&SUN Life Belek

Hotel Fun & Sun Life Belek ★★★★★ (ex Armas Life Belek) - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje), izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i poslepodnevna užina, večera, kasna noćna užina, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, pića u disko klubu, A'la Carte Restoran uz prethodnu rezervaciju i jednom u toku boravka. Hotelska peščana plaža sa ležajkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET& UAI CONCEPT - EN

Položaj Fun & Sun Life Belek 5* hotela:

Hotel Fun & Sun Life Belek 5* se nalazi u regiji Bogazkent, 50km od centra Antalije i 40km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Fun & Sun Life Belek 5* raspolaže sa 208 soba.

 • Standardna soba (28-33m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva standardna ležaja + sofa, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Standardna soba bez balkona (26m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, max 2 osobe).
 • Large room (41m2, jedna velika soba sa francuskim ležajem+standardni ležaj+sofa, kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, sokovi pri dolasku), sef, SATTV sa muzičkim kanalima, tepih ili laminat, balkon/terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela-samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, prepodnevna i popodnevna užina, ručak, večeru, ponoćnu užinu, sladoled u određeno vreme, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, piće u diskoteci, bar na plaži od 10.00-17.00, A la Carte restorane jednom tokom boravka u jednom od njih uz rezervaciju.

Usluga ultra all inclusive u hotelu Fun & Sun Life Belek 5* ne uključuje: specijalna luksuzna uvozna pića, sva pića koja nisu na meni listi, flaširana pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, energetska pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A la Carte restorani (riblji, turski, italijanski), lobi bar, snek bar, diskoteka.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun Life Belek 5*: doktor, pranje veša, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, čuvanje dece, renta car, frizer. WI-FI internet u celom hotelu bez doplate.

Plaža hotela Fun & Sun Life Belek 5*:

Hotelska peščana plaža sa ležajkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, teretana, sauna, tursko kupatilo, teniski teren, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika. Dnevna animacija, takmičenja kod bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub (4-12 god), igralište, mini diskoteka u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun Life Belek 5*: svi sportovi na vodi, osvetljenje i oprema za teniski teren, časovi tenisa, bilijar, SPA centar.

Hotel Fun & Sun Life Belek 5* je renoviran: 2014. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije