FUN&SUN Family Life Belek

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • FUN&SUN Family Life Belek
  • 110 slika
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Fun & Sun Life Belek ★★★★★ - Belek, Turska se nalazi u regiji Bogazkent, udaljen je 50km od centra Antalije i 40km od aerodroma u Antaliji. Ovaj moderan hotel nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, prepodnevna i popodnevna užina, ručak, večeru, ponoćnu užinu, sladoled u određen

Hotel FUN&SUN Family Life Belek

Hotel Fun & Sun Life Belek ★★★★★ - Belek, Turska se nalazi u regiji Bogazkent, udaljen je 50km od centra Antalije i 40km od aerodroma u Antaliji. Ovaj moderan hotel nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, prepodnevna i popodnevna užina, ručak, večeru, ponoćnu užinu, sladoled u određeno vreme, sveže ceđeni sok od pomorandže samo za vreme doručka, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, piće u diskoteci, A la Carte restorani (jednom tokom boravka i uz rezervaciju). Hotel se nalazi u blizini brojnih atrakcija u oblasti, uključujući veličanstveni amfiteatar u Aspendosu, Inner Bailei i Hadrijanova kapija, u staroj četvrti grada. U blizini se nalaze brojne prodavnice, restorani i mesta za zabavu. Aerodrom Antalija je udaljen 40 km. Ovaj hotel je u savremenom stilu, koji se sastoji od lepo dizajniranih soba za goste, koje obezbeđuju udobnost i udobnost. Svaka jedinica je opremljena klima uređajem, TV-om ravnog ekrana, mini barom i fenom za kosu. Gosti su pozvani da iskoriste brojne sadržaje i usluge koje hotel pruža, a koje upotpunjuje domaći ambijent. Ovaj hotel nudi spa centar i saunu za opuštanje nakon napornog dana. Wi-Fi internet u celom hotelu bez doplate.

FACT SHEET - EN

Položaj:

Fun & Sun Life Belek Hotel 5* se nalazi u Beleku u regiji Bogazkent, udaljen je 50km od centra Antalije i 40km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Fun & Sun Life Belek 5* ima ukupno 230 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u glavnoj i aneks zgradama:

  • Standardna soba (28-33m2, nalaze se u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa (180x90), kupatilo, max. 2 + 1 dete),
  • Standardna soba bez balkona (28-30m2, nalaze se u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl ležaja, kupatilo, max. 2 osobe + beba).
  • Standardna soba sa krevetima na sprat (30-33m2, nalaze se u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim ležajem + kreveti na sprat + sofa (180x90), kupatilo, max. 2 + 2 dece
  • Garden soba bez balkona (22-24m2, nalaze se u aneks zgradi, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, max. 2 osobe + beba),
  • Junior suit (30-35m2, nalaze se u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofe, max. 2 + 2 osobe),
  • Family soba (41m2, nalaze se u glavnoj zgradi, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Fun & Sun Life Belek 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bade mantil, papuče, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, sokovi pri dolasku, ostalim danima se dopunjuje samo voda), ketler, set za kafu i čaj, sef, SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon (ne u svim sobama), WI-FI internet.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, prepodnevna i popodnevna užina, ručak, večeru, ponoćnu užinu, sladoled u određeno vreme, sveže ceđeni sok od pomorandže samo za vreme doručka, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, piće u diskoteci, A la Carte restorani (jednom tokom boravka i uz rezervaciju), bar na plaži od 10:00 - 17:00h.

Ultra all inclusive koncept ne uključuje: specijalna luksuzna uvozna pića, sva flaširana pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove (osim uz doručak), energetska pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A la Carte restorani: Sea You - riblji, Ethno - turski (18+), Trattoria - italijanski, lobi bar, snek bar, diskoteka, bar pored bazena (24h). Wi-Fi internet u celom hotelu bez doplate.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, čuvanje dece, rent a car, frizer.

Plaža:

Hotelska privatna peščano - šljunkovita plaža sa ležajkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, teniski teren, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni program tokom dana i večeri, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 -12 godina, igralište, mini disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: svi sportovi na vodi, osvetljenje i oprema za teniski teren, časovi tenisa, bilijar, SPA centar.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije