Gloria Serenity Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Gloria Serenity Resort
  • 28 slika
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Gloria Serenity Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: All inclusive special (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu, užine tokom dana, poslastičarnica, dečiji restoran, sveže voćne sokove, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i uz doplatu, sva dom

Hotel Gloria Serenity Resort

Hotel Gloria Serenity Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: All inclusive special (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu, užine tokom dana, poslastičarnica, dečiji restoran, sveže voćne sokove, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i uz doplatu, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, određena uvozna alkoholna pića, sobna usluga. Hotel je pored obale i ima privatnu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

 

Položaj Gloria Serenity Resort hotela:

Gloria Serenity Resort se nalazi u regiji Belek, na oko 46 km od Antalije i 38 km od aerodroma.

Smeštaj:

Hotel Gloria Serenity Resort 5* ima ukupno 369 smeštajnih jedinica:

  • Superior sobe (39m2, glavna zgrada, spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 single kreveta + sofa, kupatilo sa djakuzijem i tušem, max 2+1 osoba),
  • Superior laguna sobe (39m2, glavna zgrada, pogled na bazen, spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 single kreveta + sofa, kupatilo sa đakuzijem ili tušem, terasa, direktan prilaz bazenu, max 2+1 osoba),
  • Suit sobe (65 m2, glavna zgrada, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo sa đakuzijem i tušem, đakuzi na balkonu, max. 2 osobe),
  • King suit (160m2, glavna zgrada, 2 spavaće sobe, dnevna i radna soba, 2 kupatila sa đakuzijem i tušem, đakuzi na balkonu, pogled more, max. 3+1 osoba),
  • Pool Villa (86m2, zgrada u bašti sa pogledom na bazen, dupleks, 2 spavaće sobe, dnevna soba sa mini kuhinjom, 2 kupatila (jedno sa đjakuzijem), đakuzi na terasi i direktan prilaz zajedničkom otvorenom bazenu, max.3+1 osoba),
  • Garden Villa (86m2, zgrada u bašti, duplex, 2 spavaće sobe, dnevna soba sa mini kuhinjom, 2 kupatila (jedno sa đakuzijem), terasa sa đakuzijem, max.3+1 osoba),
  • Deluxe Villa (200m2, zgrada u bašti, duplex, 3 spavaće sobe, 3 kupatila (2 sa đakuzijem), dnevna soba, privatni otvoreni bazen sa morskom vodom, može se grejati zimi, terasa, max.3+1 osoba),
  • VIP Villa (400m2, zgrada u bašti, dupleks, 4 spavaće sobe sa kupatilima, parna soba, sauna, dnevna soba sa barom, kuhinja,radna soba, terasa, otvoreni bazen sa morskom vodom, može se grejati zimi, max. 3+1 osoba),
  • Presidential Villa (1200m2, dupleks, 6 spavaćih soba sa kupatilima, dnevna soba, bioskop, tursko kupatilo, sauna, fitnes, mini kuhinja, privatni otvoreni bazeni, velika terasa, max.3+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: balkon/terasu, sa pogledom na more ili baštu, privatno kupatilo sa đakuzijem i tušem, fen, centralni klima sistem, direktna telefonska linija, tepih ili laminat, mini bar (dopunjuje se svakodnevno), ketler, set za kuvanje kafe i čaja, sef, LCD TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima, Wi-fi (mala brzina).

Usluga:

All inclusive special (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea- samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu, užine tokom dana, poslastičarnica, dečiji restoran, sveže voćne sokove, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i doplatom, sva domaća bezalkoholna i alkoholna pića, određena uvozna alkoholna pića.

All inclusive koncept hotela Gloria Serenity Resort 5* ne uključuje: uvozna pića koja nisu na koncept listi, luksuzni šampanjac, stari viski, specijalna stara vina, cigarete, sobna usluga, A’la carte restorani u ostalim Gloria hotelima.

Sadržaj:

Glavni restoran – Tetrasomia na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani: Aka A la Carte restoran - japanska kuhinja, Le Jardin au Printemps - francuska kuhinja, Serenity Steak house, La Tratoria Romana - italijanska kuhinja, River Landing – riblji restoran, lobi, snek bar na plaži i bar pored bazena. Wi-fi (mala brzina) u javnim prostorijama hotela i sobama se ne naplaćuje.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Gloria Serenity Resort 5*: prodavnica, frizer, usluga lekara, čuvanje dece, 24h sobna usluga, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet kutak, rent a car.

Plaža hotela Gloria Serenity Resort 5*:

Hotel Gloria Serenity Resort 5* je pored obale i ima privatnu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su sa rezervacijom unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, otvoreni bazen sa morskom vodom, aqua park, dečji bazeni, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, masaže, đakuzi, teniski tereni, zabavni program tokom dana i večernji specijalni programi, Gogi Fun Club sa dečjim bazenom, dečjim igralištem, igraonicom i bioskopom.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotel Gloria Serenity Resort 5*a: Spa i Wellness centar, osvetljenje na teniskim terenima, oprema, korišćenje golf terena, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar i kompjuterske igrice, Gloria Sport Arena.

Napomena:

Tokom sezone, hotel ima pravo da promeni neke od sadrzaja bez prethodnog obavestenja.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije