Innvista Hotel Belek

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Innvista Hotel Belek
  • 24 slika
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Akva park
  • Povoljno
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Fitnes & SPA

Hotel Innvista Hotels Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 08h do 18h. Hotelska privat

Hotel Innvista Hotel Belek

Hotel Innvista Hotels Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 08h do 18h. Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 900 m sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju. Postoji besplatan šatl prevoz do plaže za goste hotela između 08.00 i 19.00 sati. Wi-fi je besplatan u lobiju i na plaži.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Innvista Hotels Belek 5* se nalazi u regiji Kadriye. Udaljen je 900m od morske obale i 25 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Innvista Hotels Belek 5* ima ukupno 315 smeštajnih jedinica u tri bloka:

  • Standardna soba (24m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan singl krevet, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Family sobe (35m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe),
  • Family suite (47m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Innvista Hotels Belek 5* ima: balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, papuče, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, tepih, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna užina, dečiji bufe, dijetalni bufe, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 08h do 18h.

Ultra AIl Inclusive koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sveže voćne sokove, specijalna vina, flaširana pića, sobnu uslugu, energetska pića, A'la Carte restorane (osim prve posete ribljeg restorana) uz doplatu i rezervaciju unapred.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a'la carte restorani (dalekoistočni, mediteranski, turski i riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-fi je besplatan u lobiju i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: šoping centar, frizer, usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, salon lepote, rent-a-car, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 900m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Postoji besplatan šatl prevoz do plaže za goste hotela Innvista Hotels Belek 5* između 08.00-19.00 sati.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, 3 tobogana za odrasle i 5 tobogana za decu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, đakuzi, teniski teren, stoni tenis, odbojka, košarka, zabavni program za odrasle tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina i junior klub za uzrast od 13 do 17 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: osvetljenje tenskih terena, oprema i časovi tenisa, masaža, SPA i salon lepote, sportovi na vodi, škola ronjenja.

Napomena:

Innvista Hotels Belek 5* je renoviran 2023.

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

www.innvistahotel.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije