Kaya Palazzo Golf Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Kaya Palazzo Golf Resort
  • 74 slika
  • za decu
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA
  • Naša preporuka
  • Peščana plaža
  • Veliki vodeni park
  • Animacija
  • WiFi besplatan
  • Ekskluzivno
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice

Hotel Kaya Palazzo Golf Resort ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi uslugu Palazzo All inclusive (Palazzo sve uključeno), piće dobrodošlice i korpa sa voćem pri dolasku, usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više vrsta jela (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevna užina, večera i kasna večernja užina, domaća i brendirana uvozna alkoho

Hotel Kaya Palazzo Golf Resort

Hotel Kaya Palazzo Golf Resort ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi uslugu Palazzo All inclusive (Palazzo sve uključeno), piće dobrodošlice i korpa sa voćem pri dolasku, usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više vrsta jela (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevna užina, večera i kasna večernja užina, domaća i brendirana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, raznovrsni sveže cedjeni sokovi, vina kuće u glavnom restoranu, coca cola proizvodi, sladoled, izbor kafa i čajeva, kokteli, internacionalni egzotični kokteli u svim barovima. Hotelska privatna plaža je peščana. Peškiri, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Wi-Fi je besplatan u sobama i svim delovima hotela.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Kaya Palazzo Golf Resort hotela:

Hotel Kaya Palazzo Golf Resort 5* nalazi se u regiji Belek. Udaljen je 27 km od aerodroma Antalija i 35 km od centra Antalije

Smeštaj:

Hotel Kaya Palazzo Golf Resort 5* ima ukupno 493 smeštajne jedinice u glavnoj zgradi, 120 Luxury Lagoon suits (nove sobe) i 13 vila.

Sobe u glavnoj zgradi:

  • Superior sobe (39 m2, spavaća soba, deo za sedenje sa sofom na rasklapanje, kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Duplex porodični suit (108 m2, 2 spavaće sobe, dnevna soba, 3 WC-a, 3 tuša, jedno kupatilo sa đakuzijem, max 4+2 osobe),
  • Suite sa pogledom na more (79 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa kliznim vratima, kupatilo sa đakuzijem, drugo kupatilo sa tušem, terasa ili balkon, max 3+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Kaya Palazzo Golf Resort 5* ima balkon ili terasu, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, tepih, mini bar (voda, mineralna voda, pivo, flašica vina, sokovi, čips, čokolada, biskviti dopunjuju se svakodnevno), set za čaj i kafu, sef, SAT TV, muzičke kanale, Wi-Fi.

U odvojenom baštenskom delu iza glavne zgrade nalaze se Luxury Lagoon suite: sve nove sobe, 75m2, spavaća soba sa delom za sedenje, kupatilo, terasa sa direktnim prilazom zajedničkom bazenu (zimi se greje), korpa voća, uvozna pića, set za čaj i kafu, bade mantil i papuče, max 2+2 osobe.

Specijalne suit sobe i vile:

  • Swim up superior sobe (39 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, deo za sedenje sa sofom na rasklapanje, kupatilo, pogled na bazen, direktan prilaz zajedničkom bazenu, max 2+1 osoba),
  • Suit soba pogled more (79 m2, pogled more ili bazen, spavaća soba i dnevna soba odvojene kliznim vratima, kupatilo sa đakuziem, 2 wc-a, max 3+1 osoba),
  • Suite swim up (79 m2 pogled na more ili bazen, spavaća soba sa francuskim ležajem i dnevna soba odvojene kliznim vratima,dva kupatila-u jednom je đakuzi, terasa sa direktnim izlazom na zajednički bazen, max 3+1 osoba),
  • Duplex family suit (108m2 , pogled bazen, dve spavaće sobe, dnevna soba, tri tuša, kupatilo sa đakuzijem, balkon, max 4+2 osobe),
  • Duplex Swim up suit (108 m2, pogled na bazen, 2 spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo sa đakuzijem, 3 tuša i terasa sa izlazom na zajednički bazen max 4+2 osoba),
  • Palazzo suit (108 m2, u glavnoj zgradi sa pogledom na bazen ili more, spavaća soba sa francuskim ležajem odvojena kliznim vratima od dnevne soba, 2 wc-a, 2 tuša, đakuzi, terasa sa delom za sedenje, max 3+1 osoba),
  • Maldivi vile (175 m2, direktno na plaži, velika spavaća soba sa sobom za presvlačenje i kupatilom, još 2 spavaće sobe, 2 kupatila sa đakuzijem i tušem, privatni otvoreni bazen, trpezarija sa kuhinjom, privatni deo za sunčanje i paviljon na plaži, max 6 osoba),
  • Swim up vila (138 m2, direktan izlaz iz sobe na otvoreni zajednički bazen, velika spavaća soba sa sobom za presvlačenje, još 2 spavaće sobe, 2 kupatila - jedno sa đakuzijem, trpezarija sa američkom kuhinjom, privatni paviljon na plaži, soba za čuvanje beba, terasa sa garniturom za sedenje, max 6 osoba),
  • Vila Golf sa dve spavaće sobe (130 m2, nalaze se kod Kaya Eagles golf kluba, dve spavaće sobe, dnevni boravak sa američkom kuhinjom, dva kupatila (jedno sa đakuzijem, drugo sa tušem), terasa sa garniturom za sedenje, privatni bazen od 96m2, privatni paviljon na plaži, max 4 osobe),
  • Vile Golf sa tri spavaće sobe (265 m2, nalaze se kod Kaya Eagles golf kluba, tri spavaće sobe, dnevni boravak sa američkom kuhinjom, jedno kupatilo sa đakuzijem i dva kupatila sa kadom, terasa sa garniturom za sedenje, privatni bazen od 135 m2 ,soba za čuvanje beba, privatni paviljon na plaži).

Usluga:

Palazzo All inclusive (Palazzo sve uključeno) piće dobrodošlice i korpa sa voćem pri dolasku, usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više vrsta jela (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevna užina, večera i kasna večernja užina, domaća i brendirana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, raznovrsni sveže cedjeni sokovi, vina kuće u glavnom restoranu, coca cola proizvodi, sladoled, veliki izbor kafa i čajeva, kokteli, internacionalni egzotični kokteli u svim barovima.

Palazzo AI koncept hotela Kaya Palazzo Golf Resort 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i doplatu, specijalna vina i flaširana pića, energetska pića, sva pića u Golf klub baru, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto), A'la Carte restorani: Vada (azijski restoran), Serafina (italijanski restoran), Stek House, Lagoon restoran, barovi na različitim mestima hotelskog kompleksa, diskoteka na otvorenom. Wi-Fi je besplatan u sobama i svim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kaya Palazzo Golf Resort 5*: šoping centar, frizer, usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, kozmetički salon, rent a car, telefon, fax i kompjuterske igre. .

Plaža hotela Kaya Palazzo Golf Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Peškiri, ležaljke, dušeci i suncobrani se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, vodeni tobogani,VIP bazen (samo za odrasle), aqua park, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, đakuzi, teniski tereni, stoni tenis, odbojka, košarka, mini golf, zabavni program za odrasle tokom dana i večernji šou programi, bioskop, mini klub za decu od 4 do 12 godina i tinejdž klub za uzrast od 13 do 16 godina sa programom tokom celog dana, uveče mini disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kaya Palazzo Golf Resort 5*: osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, časovi tenisa, fudbalski tereni, golf tereni (u blizini hotela), masaža, SPA i Wellness centar, sportov na vodi, jahanje.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.kayahotels.com.tr

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije