Kempinski Hotel The Dome

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Kempinski Hotel The Dome
 • 38 slika
 • Naša preporuka
 • SPA & Wellness
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Moderan-luksuzan
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Kempinski Hotel The Dome ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi Luxury All inclusive (luksuzno sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana, kasna noćna užina, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni i sokovi od povrća, domaća vin

Hotel Kempinski Hotel The Dome

Hotel Kempinski Hotel The Dome ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi Luxury All inclusive (luksuzno sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana, kasna noćna užina, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni i sokovi od povrća, domaća vina, sladoled i voće. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima, peškirima i dušecima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Kempinski The Dome 5* hotela:

Kempinski Hotel The Dome 5* se nalazi u regiji Belek. Hotel je udaljen 25 km od aerodroma u Antaliji i 35 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Kempinski The Dome 5* ima ukupno 175 smeštajnih jedinica raspoređenih u glavnoj zgradi i i 18 privatnih vila.

GLAVNA ZGRADA:

 • Superior soba (38 m2, glavna zgrada, spavaća soba sa delom za sedenje, jedno kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Deluxe soba (38 m2, glavna zgrada, iste kao superior sobe, ali sa pogledom na more, max 2+2 osobe),
 • Junior suita (48 m2, glavna zgrada, spavaća soba sa odvojenim delom za sedenje, jedno kupatilo, max 3 osobe),
 • Suita sa jednom spavaćom sobom (76 m2, glavna zgrada, jedna spavaća soba, odvojen deo za sedenje, jedno kupatilo, max 3 osobe),
 • Suita sa dve spavaće sobe (114 m2, glavna zgrada, dve spavaće sobe, odvojen deo za sedenje, jedno kupatilo, max 4 osobe),
 • Selcuk suit (180 m2, glavna zgrada, max 4+1 osobe).

Sve sobe hotela Kempinski The Dome 5* su luksuzno dekorisane i imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bade mantil, papuče, 24h centralnu klimu u hotelskoj zgradi i split klimu u vilama, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, pivo, voćni sokovi, se svakodnevno dopunjuju), set za čaj/kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, parket, Wi Fi, balkon ili terasu.

VILE:

 • Royal Golf villa (120 m2, locirani pored golf terena, dve spavaće sobe, dva kupatila, dnevna soba, mini kuhinja, privatni bazen, max 4 osobe),
 • Sultan Villa & Pasha villa (200 m2, locirani su pored golf terena, tri spavaće sobe, tri kupatila, velika privatna terasa sa bazenom, dnevna soba, kuhinja, max 6 osobe).

Usluga:

Luxury All inclusive (luksuzno sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana, kasna noćna užina, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni i sokovi od povrća, domaća vina, sladoled i voće.

LAI koncept hotela Kempinski The Dome 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, A'la Carte restorane uz rezervaciju unapred i uz doplatu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran za doručak i večeru, A'la Carte restorani (turski Selcuk, italijanski Cilantro, azijski Trader’s Spice, riblji i restoran sa jelima sa roštilja Palm Pavillion-za vreme ručka), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kempinski The Dome 5*: usluga lekara i medicinske sestre, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, usluga peglanja, telefon, fax, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Kempinski The Dome 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima, peškirima i dušecima koji se ne naplaćuju. Beach Cabana - uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, fitnes, tursko i parno kupatilo, sauna, teniski tereni, zabavni programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa specijalnim programima, igraonica, mini diskoteka u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kempinski The Dome 5*: oprema, časovi i osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi, SPA i Wellness centar, masaža, bilijar, tereni za golf, kompjuterske igre.

Napomena:

Detaljnije o hotelu Kempinski The Dome 5* na web stranici www.kempinski.com/belek

Napomena:

U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja. 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije