Kempinski Hotel The Dome

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Kempinski Hotel The Dome
  • 20 slika
  • Naša preporuka
  • SPA & Wellness
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Moderan-luksuzan
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitness
  • Na plaži

Hotel Kempinski Hotel The Dome ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi Luxury All inclusive (luksuzno sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana, kasna noćna užina, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni i sokovi od povrća i voća, domaća v

Hotel Kempinski Hotel The Dome

Hotel Kempinski Hotel The Dome ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi Luxury All inclusive (luksuzno sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana, kasna noćna užina, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni i sokovi od povrća i voća, domaća vina, sladoled i voće. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima, peškirima i dušecima koji se ne naplaćuju. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

FACT SHEET - EN

Položaj:

Kempinski Hotel The Dome 5* se nalazi u regiji Belek. Hotel je udaljen 25 km od aerodroma u Antaliji i 35 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Kempinski The Dome 5* ima ukupno 158 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi, 28 privatnih vila i 43 Lagoon suita:

Glavna zgrada:

  • Superior soba (38m2, glavna zgrada, spavaća soba sa delom za sedenje, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Deluxe soba (38m2, glavna zgrada, iste kao superior sobe, ali sa pogledom na more, max. 2+1 osoba),
  • Family soba (48m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe)
  • Junior suit (48m2, glavna zgrada, spavaća soba sa odvojenim delom za sedenje, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Apartman sa jednom spavaćom sobom (76m2, glavna zgrada, spavaća soba, odvojen deo za sedenje, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Selcuk apartman (180m2, glavna zgrada, max. 4+1 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Kempinski The Dome 5* je luksuzno dekorisana i ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bade mantil, papuče, 24h centralnu klimu u hotelskoj zgradi i split klimu u vilama, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, pivo, voćni sokovi, čips, čokolada se svakodnevno dopunjuju), set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, parket, Wi Fi, balkon / francuski balkon / terasu.

Lagoon deo:

  • Lagoon suit (90m2, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, direktni izlaz na zajednički bazen, max. 2+2 osobe),
  • Lagoon vila (160m2, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, privatni otvoreni bazen (greje se u toku zimske sezone), max. 4 osobe).

Vile:

  • Royal Golf villa (200m2, nalazi se pored golf terena, dve spavaće sobe, dva kupatila, dnevna soba, mini kuhinja, privatni bazen, max. 4 osobe),
  • Sultan Villa & Pasha villa (400m2, nalazi se pored golf terena, tri spavaće sobe, tri kupatila, velika privatna terasa sa bazenom, dnevna soba, kuhinja, max. 6 osobe).

Usluga:

Luxury All inclusive (luksuzno sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, užine tokom dana, kasna noćna užina, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni sokovi od povrća i voća, domaća vina, sladoled i voće.

Luxury AlI Inclusive koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, A'la Carte restorane (uz rezervaciju), sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran za doručak i večeru, A'la Carte restorani: italijanski - Cilantro, azijski - Trader’s Spice i restoran sa jelima sa roštilja Palm Lounge, Sofra by the Lake (besplatno samo za goste koji borave u vilama), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara i medicinske sestre, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, usluga peglanja, telefon, fax, šoping centar, rent-a-car.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima, peškirima i dušecima koji se ne naplaćuju. Beach Cabana - uz rezervaciju i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, fitnes centar, tursko i parno kupatilo, sauna, teniski tereni (nemaju osvetljenje). Zabavni programi tokom dana, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa specijalnim programima, igraonica, mini diskoteka u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: oprema i časovi tenisa, sportovi na vodi, SPA i Wellness centar, masaža, bilijar, časovi golfa, kompjuterske igre.

Napomena:

Hotel Kempinski The Dome 5* je renoviran 2023/2024. (superior i deluxe sobe, glavni restoran, lagoon suit).

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Detaljnije o hotelu Kempinski The Dome 5* na web stranici www.kempinski.com/belek

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije