Kirman Hotels Belazur Resort & SPA

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Kirman Hotels Belazur Resort & SPA
 • 108 slika
 • Akva park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Kirman Belazur Resort & SPA ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi Ultra all inclusive od 10:00-02:00 h (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u restoranu na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, Baby corner 24h, sva domaća i određena

Hotel Kirman Hotels Belazur Resort & SPA

Hotel Kirman Belazur Resort & SPA ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi Ultra all inclusive od 10:00-02:00 h (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u restoranu na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, Baby corner 24h, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jedan put tokom boravka. Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Kirman Belazur Resort & SPA 5* hotela:

Kirman Belazur Resort & SPA 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 45km od centra Antalije i 40km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Kirman Belazur Resort & SPA 5* je 552 raspoređenih u 7 četvorospratnih blokova:

 • Standardnih soba  (29 m2, spavaća soba sa francuskim lezajem+jedan single krevet, kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Family soba ima  (39 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, max. 4+1 osoba) i 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice hotela Kirman Belazur Resort & SPA 5* imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određeno vreme u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pica se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu. Sobe imaju delimičan pogled more ili pogled kopno. Wi-Fi (sporijeg protoka) u sobama je besplatan.

Usluga:

Ultra all inclusive od 10:00-02:00 h (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u restoranu na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, Baby corner 24h, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jedan put tokom boravka.

Ultra all inclusive koncept hotela Kirman Belazur Resort & SPA 5* ne obuhvata: specijalna uvozna pića, flaširana pića, sveže ceđene sokove i sladoled (samo sladoled u Mini klubu je besplatan 1 sat dnevno), Clark Geble bar od 02-08h, nargila.

Sadržaj:

Glavni restoran (otvoren i zatvoren deo), A'la Carte restorani (Lavanda-mediteranski, Turca-turski, Zuma-kuhinja Dalekog istoka, Riblji restoran,), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Belazur Resort & SPA 5*: lekar, čuvanje dece, vešeraj, frizer, prodavnice, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice, rent a car. Wi-Fi u lobiju je beplatan.

Plaža hotela Kirman Belazur Resort & SPA 5*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (ne radi leti) bazeni za odrasle i decu, 9 tobogana za odrasle i 3 za decu , tursko kupatilo, fitness centar, đakuzi, teniski tereni, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kirman Belazur Resort & SPA 5*: sauna, masaža, osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi, SPA & Wellness centar, kuglanje, bilijar,,kompijuterske igrice.

Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi, tematske večeri (Gala veče, italijansko veče, tursko veče itd.). Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god.

NAPOMENA: U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadrzaja bez prethodnog obavestavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije