Kirman Hotels Belazur Resort & SPA

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Kirman Hotels Belazur Resort & SPA
  • 61 slika
  • Akva park
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Otvoreni bazen
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Kirman Belazur Resort & Spa ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno 24h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u restoranu na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, rani doručak, Baby corner 24h (uz mogućnost da sami pri

Hotel Kirman Hotels Belazur Resort & SPA

Hotel Kirman Belazur Resort & Spa ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno 24h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u restoranu na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, rani doručak, Baby corner 24h (uz mogućnost da sami pripremate hranu za bebe), dečiji bufe, organski i bezglutenski bufe, sladoled u određeno vreme, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom sedmodnevnog boravka. Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, dušecima i peškirima koji se ne naplaćuju.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

Položaj:

Kirman Belazur Resort & SPA 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 45km od centra Antalije i 40km od aerodroma Antalija .

Smeštaj:

Hotel Kirman Belazur Resort & Spa 5* ima ukupno 552 smeštajne jedinice koje su raspoređene u 7 četvorospratnih blokova:

  • Standardna soba (29m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Family soba (39m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, max. 4+1+beba),
  • 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Kirman Belazur Resort & SPA 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, bademantil, papuče, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, čokolada i čips se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon. Wi-Fi u sobama je besplatan.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno 24h) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u restoranu na plaži, popodnevni čaj, kafa i kolači, ponoćna užina, rani doručak, Baby corner 24h (uz mogućnost da sami pripremate hranu za bebe), dečiji bufe, organski i bezglutenski bufe, sladoled u određeno vreme, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom sedmodnevnog boravka.

Ultra all inclusive koncept ne uključuje: specijalna uvozna pića, flaširana pića, sveže ceđene sokove, Clark Geble bar od 02:00 - 08:00h, nargilu.

Sadržaj:

Glavni restoran (otvoren i zatvoren deo), A'la Carte restorani: Lavanda -Italijanski, Turca - turski, Zuma - dalekoistočni, Balik - riblji, Zuma - meksički restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je beplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, vešeraj, frizer, prodavnice, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car.

Plaža:

Hotelska peščano - šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama, dušecima i peškirima koji se ne naplaćuju. Kabane na plaži su uz rezervaciju unapred i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, devet tobogana za odrasle i 3 tobogana za decu, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, đakuzi, teniski tereni, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi, tematske večeri (Gala veče, italijansko veče, tursko veče itd.). Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sauna, masaža, osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi, SPA & Wellness centar, kuglanje, bilijar, kompijuterske igrice.

Hotel je renoviran 2022.god

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije