Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort
 • 34 slika
 • Okružen zelenilom
 • 1. dete do 14,99 god - POPUST
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA
 • Peščana plaža
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Akva park
 • Animacija
 • Najbolja kupovina
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Specijalna ponuda
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice

Hotel Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, sladoled u Likya baru popodne, večera, kasni bufe, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića

Hotel Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort

Hotel Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, sladoled u Likya baru popodne, večera, kasni bufe, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), sveže ceđeni vočni sok uz doručak, sladoled u određeno vreme, a'la carte restorani (uz rezervaciju unapred). Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort hotela:

Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 35 km od aerodroma i 45 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Limak Atlantis Hotels & Resorts 5* ima ukupno 375 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u glavnoj i resort zgradi:

 • Ekonomi soba (30m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Standardna soba (30m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + dve sofe, kupatilo, max. 2+2 osobe),
 • Family soba (45m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedna je sa francuskim ležajem, druga sa dva singl ležaja + sofa, jedno ili dva kupatila, max 2+3 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Limak Atlantis Hotels & Resorts 5* ima: balkon, pogled more ili vrt, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, tepih, sef, mini bar (voda, negazirana pića i pivo dopunjuju se svakodnevno) , SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi internet.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, sladoled u Likya baru popodne, večera, kasni bufe, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), sveže ceđeni vočni sok uz doručak, sladoled u određeno vreme, a'la carte restorani (uz rezervaciju unapred).

Ultra All Inclusive koncept hotela Limak Atlantis Hotels & Resorts 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, pakovani sladoled, sobnu uslugu, a'la carte restorane (uz rezervaciju unapred).

Sadržaj:

Glavni restoran Pinea na bazi otvorenog bufea, a'la carte restorani: Dynasty (turski), La Cucina (italijanski), Far East (dalekoistočni), El Saguaro (meksički), Poseidon (riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Limak Atlantis Hotels & Resorts 5*: šoping centar, frizer, usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, salon lepote i Spa, telefon i fax, internet kafe i kompjuterske igre.

Plaža hotela Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni sa odvojenim dečijim bazenom, zatvoreni bazeni, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, đakuzi, teniski tereni, osvetljenje teniskih terena, stoni tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi. Mini klub za decu od 4 do 12 godina i Junior klub za uzrast od 13 do 16 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Limak Atlantis Hotels & Resorts 5*: oprema za tenis i časovi tenisa, kuglanje, bilijar, sportovi na vodi, masaža, wellness i spa centar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

www.limakhotels.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije