Pine Beach Belek

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Pine Beach Belek
  • 58 slika
  • Naša preporuka
  • Okružen zelenilom
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Pine Beach Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) otvoreni bife-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snek, kolači, kafa, čaj, sladoled i kokice u određenim terminima, večera, kasni noćni snek, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđen

Hotel Pine Beach Belek

Hotel Pine Beach Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) otvoreni bife-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snek, kolači, kafa, čaj, sladoled i kokice u određenim terminima, večera, kasni noćni snek, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok uz doručak. Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Pine Beach Belek 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 45 km od centra Antalije i 33 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Pine Beach Belek 5* ima ukupno 743 sobe koje se nalaze u glavnoj zgradi, u klub zgradi i bungalovima na dva sprata.

  • Klub standardna soba (33m2, u klub delu, spavaća soba sa francuskim krevetom i krevetom na razvlačenje, kupatilo, max 2+1 dete )
  • Standardna soba glavna zgrada (35m2, spavaća soba sa francuskim krevetom i krevetom na razvlačenje za decu, kupatilo, max 2 + 2 dece)
  • Klub porodična soba (65 m2, u klub delu, dve spavaće sobe, 1 ili 2 kupatila, max 4+2 dece,),
  • Junior suit (48m2, glavna zgrada, spavaća soba, dnevna soba sa vratima između, kupatilo ,max 3+2 dece),
  • Sobe za osobe sa invaliditetom

Svaka smeštajna jedinica hotela Pine Beach Belek 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, pivo, bezalkoholna pića i pivo se svakodnevno dopunjuju), set za kafu/čaj, laminat ili tepih, sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu. U standardnim sobama, za treću i četvrtu osobu - krevet na razvlačenje.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) otvoreni bife-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snek, kolači, kafa, čaj, sladoled i kokice u određenim terminima, večera, kasni noćni snek, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok uz doručak, dečiji i dijetalni bufe u glavnom restoranu.

Ultra AlI Inclusive koncept ne uključuje: specijalna uvozna pića koja nisu na meniju, premium uvozna pića, šampanjac, specijalna lokalna i uvozna vina, flaširana pića, A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i uz doplatu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran Sante sa uslugom na bazi otvorenog bifea, A'la Carte restorani (Grill house - turski, Aegean - mediteranski, Riblji restoran), barovi u okviru hotelskog kompleksa. WI-FI internet konekcija je besplatna u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilim hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, peglanje, frizer, rent a car, šoping centar.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju u hotela Pine Beach Belek 5*. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni - 2 bazena su sa morskom vodom za odrasle i decu, akva park, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, Pino mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina, disko u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, Spa centar, salon lepote, osvetljenje za teniske terene, bilijar, kompjuterske igrice, sportovi na vodi, škola ronjenja, Luna park.

Napomena:

Hotel je renoviran 2023. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.pinebeach.com.tr

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije