Maya World Park Hotel

  • Maya World Park Hotel
  • 33 slika

Hotel Maya World Park ★★★★ - Belek, Turska se nalazi u regiji Belek - Kadrye, 10 km od centra Beleka i 25 km od aerodroma u Antaliji, nudi uslugu All inclusive, samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, noćna užina i savršen je izbor za odmor u Beleku 2021. Položaj Maya World Park 4* hotela: Hotel Maya World Park 4* se nalazi u regiji Belek - Kadrye, 10 km od cent

Hotel Maya World Park Hotel

Hotel Maya World Park ★★★★ - Belek, Turska se nalazi u regiji Belek - Kadrye, 10 km od centra Beleka i 25 km od aerodroma u Antaliji, nudi uslugu All inclusive, samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, noćna užina i savršen je izbor za odmor u Beleku 2021.

 

Položaj Maya World Park 4* hotela:

Hotel Maya World Park 4* se nalazi u regiji Belek - Kadrye, 10 km od centra Beleka i 25 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Maya World Park 4* ima ukupno 183 soba.

  • Standardne sobe: 22 m2 – jedna soba, jedno kupatilo max 2+1 osoba,
  • Family sobe: 45 m2 – dve sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max 4 osobe,
  • Corner sobe: 30 m2 – jedna soba, jedno kupatilo, max 4 osobe.

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom,fen za kosu, klimu, direktnu telefonsku liniju,mini bar (voda se dopunjava svakodnevno),sef (uz doplatu), satelit TV, muzičke kanale.

Usluga:

All inclusive, samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, noćna užina. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:30, sladoled u određeno vreme.

U all inclusive koncept nisu uključena uvozna pića. flaširana pića, specijalna vina, ceđeni sokovi kao ni hrana i piće u baru na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, snack bar, bar pored bazena. Usluge lekara, pranja i sušenja veša, telefon, fax, rent a car se dodatno naplaćuju. Wi-Fi internet konekcija se dodatno naplaćuje u celom hotelu.

Plaža:

Udaljena je od hotela 1400 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni na plaži i na bazenu. Postoji besplatan hotelski prevoz do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, 4 tobogana,tursko kupatilo, sauna, stoni tenis. Dodatno se naplaćuju vodeni sportovi, masaža i bilijar.

Zabavni program tokom dana i uveče, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Napomena:

Hotel je renoviran 2018.

U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije