Paloma Grida Resort & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Paloma Grida Resort & Spa
  • 21 slika
  • Okružen zelenilom
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Paloma Grida Resort & Spa ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Luxury Ultra all inclusive (24h usluga hrane i pića, piće dobrodošlice) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine u toku dana, kasna noćna užina u Bianco baru do 06:00h, sveže ceđeni sok za vreme doručka, sladoled tok

Hotel Paloma Grida Resort & Spa

Hotel Paloma Grida Resort & Spa ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Luxury Ultra all inclusive (24h usluga hrane i pića, piće dobrodošlice) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine u toku dana, kasna noćna užina u Bianco baru do 06:00h, sveže ceđeni sok za vreme doručka, sladoled tokom ručka i večere, poslastičarnica, A'la Carte restorani (internacionalni, egejski i turski) uz rezervaciju, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. WI-FI internet je besplatan u celom hotelu.

LUXURY ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Paloma Grida Resort & Spa 5* nalazi se u regiji Belek. Udaljen je 35 km od aerodroma Antalija i 45 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Paloma Grida Resort & Spa 5* ima ukupno 459 smeštajnih jedinica:

  • Agora soba (21m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe),
  • Standardne soba (27m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Superior soba (40m2, veća spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, garnitura za sedenje, kupatilo, max. 3+1 osoba),
  • Connection family soba (50m2, spavaća soba, dnevna soba odvojena vratima, kupatilo, max. 3+1 osoba),
  • Duplex family soba (50m2, spavaća soba, dnevna soba, dva kupatila, max. 4 osobe),
  • Lake vila (50m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dve sofe, direktan izlaz na bazen, max. 3+1 osoba)
  • Sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Paloma Grida Resort & Spa 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon, Wi-Fi internet.

Usluga:

Luxury Ultra all inclusive (24h usluga hrane i pića, piće dobrodošlice) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine u toku dana, kasna noćna užina u Bianco baru do 06:00h, sveže ceđeni sok za vreme doručka, sladoled tokom ručka i večere, poslastičarnica, A'la Carte restorani (internacionalni, egejski i turski) uz rezervaciju, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Luxury Ultra AlI Inclusive koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, A'la Carte restorane (kineski, Steak house, Lake house) uz rezervaciju, nargilu, sveže voćne sokove osim uz doručak, sobnu uslugu.

Specijalna usluga za goste Lake Villa: sveže voće, vino i cveće pri dolasku, doručak, ručak i večera u Lake restoranu (uz rezervaciju), sobna usluga 24 časa (osim alkoholnih pića), korišćenje privatnog Villa bazena, vreme za čaj u 17:00h, prednost za rezervaciju a la carte restorana, bade mantil i papuče.

Sadržaj:

Glavni restoran Paloma na bazi otvorenog bufea, A’la Carte restorani: Aegean - morska hrana, Otoman - turski, Lotus - kineski, internacionalni, Steak house, Lake house - za goste Lake vile; barovi u okviru hotelskog kompleksa. WI-FI internet je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, šoping centar, frizer, rent-a-car.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni za sunčanje uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, fitnes, sauna, tursko kupatilo, teniski tereni, mini fudbal, odbojka na plaži, košarka, gimnastika, stoni tenis. Zabavni program tokom dana za decu i odrasle, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina, a u letnjoj sezoni i tinejdž programi od 13 do 16 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, masaža, Spa i Wellness centar.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije