Papillon Ayscha

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Papillon Ayscha
 • 91 slika
 • Okružen zelenilom
 • za decu
 • 1. dete do 11,99 god - POPUST
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • WiFi besplatan
 • Najbolja kupovina
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen

Hotel Papillon Ayscha ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi High Class All Inclusive (visoka klasa sve uključeno 24h): piće dobrodošlice, usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto ) za doručak , ručak, večeru, kasni doručak, kulinarski šou, tematske večeri, dijetalni i dečiji bufe, ponoćni bufe, kafa i kolači u određenim terminima, sladoled u određ

Hotel Papillon Ayscha

Hotel Papillon Ayscha ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi High Class All Inclusive (visoka klasa sve uključeno 24h): piće dobrodošlice, usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto ) za doručak , ručak, večeru, kasni doručak, kulinarski šou, tematske večeri, dijetalni i dečiji bufe, ponoćni bufe, kafa i kolači u određenim terminima, sladoled u određenim terminima, užina u baru na plaži, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24 sata (u diskoteci su besplatna u periodu od 23:00 do 02:00), sveži voćni sok uz doručak, A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i uz doplatu , mini bar ( bezalkoholna pića, voda i pivo se svakodnevno dopunjuje). Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

HIGH CLASS ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Papillon Aysha Hotel 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 35 km od aerodroma i 40 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Papillon Ayscha 5* ima 363 smeštajne jedinice u glavnoj zgradi, Select vilama i VIP vilama:

 • Standardna soba (28m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, nalaze se u glavnoj zgradi, max. 2+1 osoba),
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama

Svaka smeštajna jedinica hotela Papillon Ayscha 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim prilikama u glavnoj zgradi i split klimu u Select vilama, direktnu telefonsku liniju, mini bar (svakodnevno se dopunjuje vodom,bezalkoholnim pićima i pivom), set za kafu i čaj, sef, bade mantile i papuče, laminat u glavnoj zgradi i pločice u vilama, LED SAT TV program i muzičke kanale, Wi Fi, balkon.

Usluga:

High Class All Inclusive (24h hrana i piće) piće dobrodošlice, usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto ) za doručak , ručak, večeru, kasni doručak, kulinarski šou, tematske večeri, dijetalni bufe, dečiji bufe, ponoćni bufe, kafa i kolači u određenim terminima, sladoled u određenim terminima, užina u baru na plaži, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24 sata (u diskoteci su besplatna u periodu od 23:00 do 02:00), sveži voćni sok uz doručak, mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo se svakodnevno dopunjuje).

High Class AI koncept ne uključuje: premium luksuzna pića, specijalna domaća i uvozna vina, upakovani sladoled u barovima, francuski šampanjac, sobnu uslugu, A' la Carte restorane (uz rezervaciju).

Sadržaj:

Otvoreni i zatvoreni glavni restoran, A'la Carte restorani: Viccola (italijanska kuhinja), Coral (restoran morskih plodova), Safran (turska kuhinja), Mikado (dalekoistočna kuhinja), Taco (meksička kuhinja), Surf N Turf - meso i morski plodovi, barovi u okviru hotelskog kompleksa.Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, faks, internet kafe, kompjuterske igre, šoping centar, frizer, rent a car.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (otvoren tokom zime) bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, fitnes centar, teniski tereni i oprema, košarka, odbojka, odbojka na plaži. Zabavni program tokom dana, takmičenja na bazenu i plaži, večernji šou program, uživo muzika tri puta nedeljno, diskoteka na plaži tri puta nedeljno, mini klub za decu od 4 do 12 godina starosti, mini disko, junior klub za decu uzrasta od 13 do 17 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaže, kozmetički salon, kuglanje, bilijar i kompjuterske igre, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel je poslednji put renoviran 2014. godine

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije