Papillon Ayscha

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Papillon Ayscha
 • 60 slika
 • Okružen zelenilom
 • za decu
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Najbolja kupovina
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen

Hotel Papillon Ayscha Hotel ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi High Class All Inclusive (visoka klasa sve uključeno)24h: piće dobrodošlice, usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto ) za doručak , ručak, večeru,kasni doručak, kulinarski šou, tematske večeri, dijetalni bufe, ponoćni bufe, kafa i kolači u odredjenim terminima, sladoled u odre

Hotel Papillon Ayscha

Hotel Papillon Ayscha Hotel ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi High Class All Inclusive (visoka klasa sve uključeno)24h: piće dobrodošlice, usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto ) za doručak , ručak, večeru,kasni doručak, kulinarski šou, tematske večeri, dijetalni bufe, ponoćni bufe, kafa i kolači u odredjenim terminima, sladoled u odredjenim terminima, užina u baru na plaži, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24 sata na dan (u diskoteci su besplatna u periodu od 23:00 do 02:00), sveži voćni sok uz doručak, A'la carte restorani sa rezervacijom i unapred i uz doplatu i samo jednom tokom boravkai , mini bar ( bezalkoholna pića, vodom i pivom se svakodnevno dopunjuje). Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Papillon Aysha Hotel 5* je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi High Class All Inclusive (visoka klasa sve uključeno)24h: piće dobrodošlice, usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto ) za doručak , ručak, večeru,kasni doručak, kulinarski šou, tematske večeri, dijetalni bufe, ponoćni bufe, kafa i kolači u odredjenim terminima, sladoled u odredjenim terminima, užina u baru na plaži, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24 sata na dan (u diskoteci su besplatna u periodu od 23:00 do 02:00), sveži voćni sok uz doručak, A'la carte restorani sa rezervacijom i unapred i uz doplatu i samo jednom tokom boravkai , mini bar ( bezalkoholna pića, vodom i pivom se svakodnevno dopunjuje). Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Položaj Papillon Ayscha 5* Hotela:

Papillon Aysha Hotel 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 35 km od aerodroma i 40 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Papillon Ayscha 5* ima 302 smeštajne jedinice u glavnoj zgradi, 56 Select vila i 5 VIP vila.

 • Standardne sobe (glavna zgrada, 28 m2 1 spavaća soba s francuskim ležajem i 1 twin ležaj 1 i kupatilo max 2+1 osobe),
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama,
 • Select vila (40 m2, locirane oko 4 bazena,1 spavaća soba sa francuskim ležajem i dnevna soba sa dve sofe odvojene vratima, kupatilo, max 3+1 osoba),
 • Executive soba (40 m2, glavna zgrada, 1 spavaća soba sa delom za odmor, 1 kupatilo, max 2 osobe),
 • King suit sobe (128 m2, 2 spavaće sobe, 1 dnevna soba, 3 kupatila - jedno sa đakuzijem, max 4 osoba),
 • Delux vile (175 m2, dvospratna vila u VIP delu sa privatnim bazenom; prizemlje: dnevni boravak sa američkom kuhinjom, kupatilo i manja spavaća soba, velika terasa; prvi sprat: glavna spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo sa đakuzijem, spavaća soba sa 2 singl kreveta i kupatilom, max 6 osoba),
 • Predsednicka vila (403 m2, max 8 osoba, 4 spavaće sobe, 1 salon, 4 kupatila, đakuzi, privatni bazen).

Svaka smeštajna jedinica hotela Papillon Ayscha 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim prilikama u glavnoj zgradi i split klimu u select vilama, direktnu telefonsku liniju, mini bar (svakodnevno se dopunjuje vodom,bezalkoholnim pićima i pivom), ketler- set za kafu i čaj,sef, bade mantile i papuče pri dolasku, laminat u glavnoj zgradi i pločice u vilama, LED SAT TV program i muzičke kanale, Wi Fi, balkon ili terasu.

Usluga:

High Class All Inclusive (visoka klasa sve uključeno)24h: piće dobrodošlice, usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto ) za doručak , ručak, večeru,kasni doručak, kulinarski šou, tematske večeri, dijetalni bufe, ponoćni bufe, kafa i kolači u odredjenim terminima, sladoled u odredjenim terminima, užina u baru na plaži, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24 sata na dan (u diskoteci su besplatna u periodu od 23:00 do 02:00), sveži voćni sok uz doručak, A'la carte restorani sa rezervacijom i unapred i uz doplatu i samo jednom tokom boravkai , mini bar ( bezalkoholna pića, vodom i pivom se svakodnevno dopunjuje).

High Class AI koncept hotela Papillon Ayscha 5* ne uključuje: premium luksuzna pića, specijalna vina, upakovani sladoled u barovima, francuski šampanjac, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Otvoreni i zatvoreni glavni restoran, A'la Carte restorani: Viccola (italijanska kuhinja), Coral (restoran morskih plodova), Sadirvan (turska kuhinja), Mikado (dalekoistočna kuhinja), Taco (meksička kuhinja), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Papillon Ayscha 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, faks, internet kafe, kompjuterske igre, šoping centar, frizer, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotelu Papillon Ayscha 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (otvoren tokom zime) bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitnes, teniski tereni sa osvetljenjem, teniska oprema, košarka, odbojka, odbojka na plaži.

Usluge koje se naplaćuju: masaže, kozmetički salon, kuglanje, bilijar i kompjuterske igre,motorizovani sportovi na vodi. Zabavni program tokom dana, takmičenja na bazenu i plaži, večernji šou program, uživo muzika tri puta nedeljno, diskoteka na plaži tri puta nedeljno, mini klub(papy kids club)za decu od 4 do 12 godina starosti, mini disko, mini kuglana, junior klub za decu uzrasta od 13 do 16 godina.

Događaji:
https://www.papillon.com.tr/events-at-papillon-hotels/
Papy Kids Sportska Akademija
https://papillon.com.tr/sports_academy_2021/en/
2021 Brošura letnjih dešavanja:
https://www.papillon.com.tr/Event_Brochure_2021/en/


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije