Papillon Zeugma Relaxury

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Papillon Zeugma Relaxury
  • 85 slika
  • za decu
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • Naša preporuka
  • SPA & Wellness
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Najbolja kupovina
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • Otvoreni bazen
  • Fitness

Hotel Papillon Zeugma Relaxury Hotel ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi High Class All Inclusive uslugu - hrana i piće 24h, piće dobrodošlice, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kulinarski šou, dijetalni bufe,dečiji restoran, ponoćni bufe, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, kutak sa sladoledom, poslastičarnica, bar poreda bazena, snek

Hotel Papillon Zeugma Relaxury

Hotel Papillon Zeugma Relaxury Hotel ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku. Nudi High Class All Inclusive uslugu - hrana i piće 24h, piće dobrodošlice, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kulinarski šou, dijetalni bufe,dečiji restoran, ponoćni bufe, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, kutak sa sladoledom, poslastičarnica, bar poreda bazena, snek bar, dečiji bufe. Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

HIGH CLASS ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj Papillon Zeugma Relaxury hotela:

Papillon Zeugma Relaxury Hotel 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 40km od centra Antalije i 35km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Papillon Zeugma Relaxury 5* je 356 (312 u glavnoj zgradi i 44 suite-a sa bazenom):

  • Superior soba (38 m2, nalaze se u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim ležajem i singl ležaj, kupatilo, max. 3+1 dete)
  • Duplex porodična soba (74 m2, nalazi se u glavnoj zgradi, spavaća soba na spratu sa francuskim ležajem i single ležajem, u prizemlju 2 single ležaja, kupatilo na svakom spratu, max. 5 osoba),
  • Junior suite (70 m2, nalaze se u glavnoj zgradi, spavaća soba i dnevna soba odvojene vratima, kupatilo, odvojen toalet, max. 3+1 dete)
  • Luxury pool suite (nalaze se u baštenskom delu, 55 m2, spavaća soba sa 2 francuska ležaja, kupatilo, max. 3+1 dete)
  • Presidental duplex suite (240 m2, nalaze se u glavnoj zgradi, na prvom spratu dva single kreveta i sofa, na spratu francuski ležaj i singl krevet, spratovi odvojeni vratima, 3 kupatila, đakuzi, max. 5 osoba),
  • Excellent suite (125 m2, nalazi se u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa 2 single kreveta + sofa, soba za presvlačenje, terasa sa pogledom na more, đakuzi, 2 kupatila, max 4 osobe).

U svim sobama hotela Papillon Zeugma Relaxury 5* se nalazi centralna klima koja radi u zavisnoti od vremenskih uslova, u luxury pool suit-ima je split klima, privatno kupatilo sa tuš kabinom, fenom, direktnom telefonskom linijom, mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo dopunjuju se svaki dan), set za čaj i kafu, ketler, sef, papuče, LED TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, Wi-Fi internet, balkon ili terasa.

Usluga:

High Class All Inclusive - hrana i piće 24 h, piće dobrodošlice, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kulinarski šou, dijetalni bufe, ponoćni bufe, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, kutak sa sladoledom, poslastičarnica, bar poreda bazena, snek bar, dečiji restoran, dečiji bufe.

High Class All Inclusive koncept ne obuhvata: premium pića, kvalitetna vina, šampanjac, flaširana pića, sobnu uslugu. A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i uz doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran, na bazi otvorenog bufea - švedski sto, A'la Carte restorani (italijanski - Farfalle, Asma - moderna turska kuhinja, Mey hane - riblji restoran u turskom stilu, Haru - kuhinja dalekog istoka, Steake & Wine - meso i vino, kafići i barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet besplatan u celom hotelu Papillon Zeugma Relaxury 5*.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, čuvanje dece, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe i kompjuterske igrice, frizer, prodavnice, rent a car.

Plaža hotela Papillon Zeugma Relaxury 5*:

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni sa odrasle i decu, tobogani, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, fitnes centar, teniski tereni, oprema za tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis se ne naplaćuje.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Papillon Zeugma Relaxury 5*: masaža, SPA i Wellness centar, sportovi na vodi, kuglanje, ,golf simulator.

Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, uživo muzika 3 puta nedeljno, bioskop, mini klub - Papy Kids Club za decu uzrasta od 1 do 17 godina podeljeni po grupama u zavisnosti od uzrasta, sa dnevnim i večernjim programom, dečije igralište, mini disko u večernjim časovima.

Napomena:

Hotel je renoviran 2015.godine

Tokom sezone, hotel zadržava pravo da prilagođava neke od sadržaja i usluga bez prethodne najave.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije