Port Nature Luxury Resort Hotel&Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Port Nature Luxury Resort Hotel&Spa
 • 57 slika
 • Peščana plaža
 • Veliki vodeni park
 • 3 dece GRATIS smeštaj
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 14,99 god - GRATIS smeštaj
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Port Nature Luxury Resort & SPA ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Premium Ultra all inclusive (premium ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, dijetalni bufe, specijalni dečiji bufe, snek restoran tokom dana, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna

Hotel Port Nature Luxury Resort Hotel&Spa

Hotel Port Nature Luxury Resort & SPA ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Premium Ultra all inclusive (premium ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, dijetalni bufe, specijalni dečiji bufe, snek restoran tokom dana, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, popodenvni čaj, kafa i kolači, sladoled u određeno vreme, sveže ceđeni sokovi za vreme doručka, energetska pića, barovi, bar na plazi 10:00 -18:00h. Hotelska peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju, peškiri uz depozit.

 

Položaj Port Nature Luxury Resort & SPA 5* hotela:

Port Nature Resort & Spa 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 40 km od aerodroma Antalija i 50 km od centra Antalije. Belek je udaljen 12 km..

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Port Nature Luxury Resort & SPA 5* je 612 raspoređenih u 7 hotelskih zgrada:

 • Standardne sobe (34 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3+inf),
 • Family sobe (40 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe),
 • sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi, balkon ili terasu.

Usluga:

Premium A la Carte all inclusive Sve usluge hrane i pića služe se po A la Carte sistemu Samo u glavnom restoranu Turkuaz usluga je  na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, dijetalni bufe, specijalni dečiji bufe, snek restoran tokom dana, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, popodenvni čaj, kafa i kolači, sladoled u određeno vreme, sveže ceđeni sokovi za vreme doručka, energetska pića, barovi, bar na plazi 10:00 -18:00 h.Davidoff cafe od 10:00 do 22:00 služi kafu

Posebno se plaća prema pravilima hotela Port Nature Luxury Resort & SPA 5*: premium uvozna alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, sobnu uslugu, sveže ceđene sokove (osim za vreme doručka), A'la Carte restorani uveče sa rezervacijom unapred, sva flaširana pića.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (turski,francuski,  italijanski, kuhinja Dalekog istoka) sa rezervacijom unapred i jedan put tokom boravka, disko bar, snek bar, ostali barovi.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Port Nature Luxury Resort & SPA 5*: lekar, čuvanje dece, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, prodavnice, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car. Wi-Fi u celom hotelu se ne naplaćuje.

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju, peškiri uz depozit. Privatni paviljoni sa rezervacijom unapred u hotelu Port Nature Luxury Resort & SPA 5* se posebno plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park sa 18 tobogana, odbojka na plaži, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Port Nature Luxury Resort & SPA 5*: masaža, SPA centar, kozmetički salon, kuglanje, sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice.

Zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana i specijalni šou program uveče. Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god. tokom dana i mini disko uveče.

Napomena:

U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije