Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa
  • 57 slika
  • Peščana plaža
  • Veliki vodeni park
  • 3 dece GRATIS smeštaj
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 14,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Port Nature Luxury Resort & Spa ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Premium A la Carte all inclusive - sve usluge hrane i pića služe se po A la Carte sistemu, uključujući dečiji mini klub restoran. Samo u glavnom restoranu Turkuaz usluga je na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večer

Hotel Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa

Hotel Port Nature Luxury Resort & Spa ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Premium A la Carte all inclusive - sve usluge hrane i pića služe se po A la Carte sistemu, uključujući dečiji mini klub restoran. Samo u glavnom restoranu Turkuaz usluga je na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, specijalni dečiji bufe, snek restorani tokom dana, domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomorandže, poslastičarnica, čaj i kafa, sladoled na nekoliko lokacija, energetska pića, Davidoff Cafe od 10:00 - 22:00h sa posluživanjem kafe (za poneti), bar na plaži od 10:00 - 18:00h, A La Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih. Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju, peškiri za plažu su uz depozit.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Port Nature Luxury Resort & Spa hotela:

Port Nature Luxury Resort & Spa 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 40 km od aerodroma Antalija, 50 km od centra Antalije i 12 km od Beleka.

Smeštaj:

Hotel Port Nature Luxury Resort & SPA 5* ima ukupno 612 smeštajnih jedinica, koje su raspoređene u nekoliko hotelskih zgrada:

  • Standardna soba (34m2, spavaća soba jedan bračni i jedan single ležaj, kupatilo, max 3 osobe + beba),
  • Family soba (40m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max 4 osobe)
  • King Suite (100m2 - dve spavaće sobe odvojene vratima,area za sedenje, jedno kupatilo,max 4 osobe)
  • Sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Port Nature Luxury Resort & Spa 5* ima: kupatilo tuš kabinom, wc, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi, balkon.

Usluga:

Premium A la Carte all inclusive - sve usluge hrane i pića služe se po A la Carte sistemu, uključujući dečiji mini klub restoran. Samo u glavnom restoranu Turkuaz usluga je na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, specijalni dečiji bufe, snek restorani tokom dana, domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomorandže, poslastičarnica, čaj i kafa, sladoled na nekoliko lokacija, energetska pića, Davidoff Cafe od 10:00 - 22:00h sa posluživanjem kafe (za poneti), bar na plaži od 10:00 - 18:00h, A La Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Port Nature Luxury Resort & SPA 5*: premium uvozna alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, sobna usluga, sva flaširana pića, sveže ceđeno voće i povrće.

Sadržaj:

Glavni restoran , A'la Carte restorani: francuska kuhinja, italijanska kuhinja, kuhinja dalekog istoka, disko bar, snek bar, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Port Nature Luxury Resort & SPA 5*: usluga lekara, čuvanje dece, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, prodavnice, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Port Nature Luxury Resort & Spa 5*:

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama koji se ne naplaćuju, peškiri za plažu su uz depozit. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni (poluolimpijski) bazeni za odrasle i decu, akva park sa 18 tobogana, odbojka na plaži, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, teniski teren, zabavni program tokom dana, večernji šou programi. Mini klub za decu od 4 - 12 godina, mini disko

Posebno se plaća prema pravilima hotela Port Nature Luxury Resort & SPA 5*: masaža, SPA centar, kozmetički salon, kuglanje, sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice, osvetljenje teniskog terena.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije