Regnum Carya

  • Regnum Carya
  • 26 slika

Hotel Regnum Carya ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Luxury All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), hrana i piće 24h, piće dobrodošlice, voćni sok za decu, čokolada i slatkiši, osvežavajući peškir pri dolasku. Doručak, kasni doručak, ručak, večera, kulinarski šou, dijetalni bufe, dečiji bufe, ponoćni bufe, sva lokalna i u

Hotel Regnum Carya

Hotel Regnum Carya ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Luxury All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), hrana i piće 24h, piće dobrodošlice, voćni sok za decu, čokolada i slatkiši, osvežavajući peškir pri dolasku. Doručak, kasni doručak, ručak, večera, kulinarski šou, dijetalni bufe, dečiji bufe, ponoćni bufe, sva lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24h, sladoled, sveže ceđeni sokovi, voće pored bazena i na plaži, poslastičarnica, snek restorani. Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Wi-Fi internet (sporija konekcija) je besplatan u celom hotelu.

LUXURY ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Regnum Carya 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 35km od aerodroma u Antaliji i 45km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Regnum Carya 5* ima ukupno 553 smeštajne jedinice:

  • Jade soba (62m2, sa balkonom, max. 3+1 beba, u glavnoj zgradi, spavaća soba i kupatilo sa tuš kabinom i kadom, garnitura za sedenje, radni sto, garderober, balkon, pogled na golf teren, bočni pogled na more ili direktan pogled na more),
  • Jade suit (124m2, sa balkonom, pogled more, u glavnoj zgradi, spavaća soba, dnevna soba sa garniturom za sedenje, radni sto, dva kupatila, garderober, max. 3+1 osoba),
  • Jade family soba (85m2 + 40m2 terasa, u glavnoj zgradi, dve spavaće sobe, deo za sedenje, dva kupatila sa tuš kabinom i kadom, radni sto, max. 4+1 osoba).
  • Pearl soba kod bazena (62m2, sa terasom, pored golf terena, swim up soba sa bazenom od 140m2 koji deli sa drugom sobom, spavaća soba, kupatilo, garniture za sedenje, radni sto, garderober, max. 3+1 osoba),
  • Pearl family soba kod bazena (100m2 + 24m2 terasa, pored golf terena, swim up soba sa bazenom od 140m2 koji deli sa drugom sobom, dve spavaće sobe, dva kupatila, deo za sedenje, radni sto, garderober, max. 6+1 osoba),
  • Pearl suits kod bazena (100m2 + 24m2 terasa, pored golf terena, pristup bazenu od 140m2 koji deli sa drugom sobom, jedna spavaća soba, dva kupatila, dnevna soba sa delom za sedenje, radni sto, garderober, max. 3+1 osoba),

Svaka smeštajna jedinica hotela Regnum Carya 5* ima: bademantil, papuče, sef, sobu za presvlačenje, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, Nespresso kafe aparat, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, krekeri, voćni sok, mleko, čokoladni vafli se dopunjuju svakodnevno), u suite sobama maxi bar (sa alkoholnim pićima), direktna telefonska linija, klima, TV sa različitim internacionalnim programima.

Usluga:

Luxury All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), hrana i piće 24h, piće dobrodošlice, voćni sok za decu, čokolada i slatkiši, osvežavajući peškir pri dolasku. Doručak, kasni doručak, ručak, večera, kulinarski šou, dijetalni bufe, dečiji bufe, ponoćni bufe, sva lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24h, sladoled, sveže ceđeni sokovi, voće pored bazena i na plaži, poslastičarnica, snek restorani.

Luxury AI koncept ne uključuje: specijalna premium pića i vina, sobnu uslugu, A la Carte restorane sa rezervacijom unapred i doplatom.

Sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restorani Tramonto - italijanski, Seahorse-riblji, Kushimoto-suši restoran i restoran dalekog istoka, Koz Ocakbasi - turski, Terranyaki - japanski, Ubon - tajlandski, Grill Do Brasil - brazilski, Maia-paruanski, Alia beach club - mediteranski, Sanda - restoran morske hrane, 17 razlicitih tipova barova u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet (sporija konekcija) je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara i medicinske sestre, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igrice, frizer, prodavnice, rent a car, pranje automobila, čišćenje naočara za sunce na plaži, specijalni zahtevi.

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su uz rezervaciju unapred i posebno se plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, Maxx aqua park sa 11 tobogana, bazen sa talasima, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes centar, teniski tereni, streljaštvo, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, nemotorizovani sportovi na vodi. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, uživo muzika, profesionalni plesni šou, tematske večeri, specijalna gala večera. Mini klub Chuckles za decu: (Mini klub za decu uzrasta od 4-6 god, Junior klub od 7-12 god, Tinejdž klub od 13-17 god.).Specijalna oprema u sobama za bebe, mogučnost spremanja bebi obroka u restoranu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, SPA i Wellness centar, motorizovani sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, oprema i časovi tenisa, škola ronjenja, kuglanje, bilijar, Carya golf klub, Real Madrid Soccer škola.

Napomena:

Transfer i ulaznice za Lend of Legend tematski park se ne naplaćuje za goste koji borave u hotelu minimum 3 noći.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.regnumhotels.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije