Selectum Luxury Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Selectum Luxury Resort
 • 65 slika
 • Okružen zelenilom
 • Peščana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Ekskluzivno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Selectum Luxury Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživannje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, kolači u popodnevnim časovima, večera, ponoćna užina, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu

Hotel Selectum Luxury Resort

Hotel Selectum Luxury Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživannje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, kolači u popodnevnim časovima, večera, ponoćna užina, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu u toku dana, sveže ceđeni sokovi tokom doručka, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred ,jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Selectum Luxury Resort 5* hotela:

Hotel Selectum Luxury Resort 5* se nalazi u Beleku, udaljen je 27km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Selectum Luxury Resort 5* ima ukupno 300 smeštajnih jedinica koje se nalaze u glavnoj zgradi i 100 soba koje se nalaze u porodičnim vilama:

 • Luxury soba (45-62m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Deluxe soba (70-75m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo sa tus kabinom i jacuzzi max 2+1 osoba),
 • Superior sobe (75-85m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo sa tus kabinom i jacuzzi i jos jedan jacuzzi na terasi max 2+1 osoba)
 • Porodična soba (37-43m2, locirane u vilama. Dve sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max 2+2).

Sve smeštajne jedinice hotela Selectum Luxury Resort 5* imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bade mantil, papuče, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, split klimu u vilama, direktnu telefonsku liniju, tepih ili parket (mermer u vilama), deo za sedenje, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, cips, se dopunjuju svakodnevno), sef, set za kafu i čaj, SAT TV I muzički kanali, balkon, besplatan WI-FI internet.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživannje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, kolači u popodnevnim časovima, večera, ponoćna užina, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu u toku dana,sveze cedjeni sokovi tokom doručka, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred ,jednom tokom boravka.

UAI koncept hotela Selectum Luxury Resort 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove (osim uz doručak), šampanjac, flaširana pića, energetska i konzervirana pića, sobnu uslugu,posebna vina.

Sadržaj:

Glavni otvoreni i zatvoreni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), A'la Carte restorani (Sushi,Steak house,italijanska kuhinja, kuhinja sa morskim specijalitetima), barovi u okviru hotelskog kompleksa, snack bar, restoran pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Selectum Luxury Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, shoping centar, rent a car, internet kafe i kompjuterske igre. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Selectum Luxury Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži su uz doplatu i rezervaciju unapred u hotelu Selectum Luxury Resort 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, takmičenja, večernji šou program, mini klub "Pappy`s World" za decu uzrasta od 0 do 13 godina, dečije igralište, mini disco tokom večeri, dečiji akva deo, avantura park, sajam zabave.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Selectum Luxury Resort 5*: SPA & Wellness centar, masaže, sportovi na vodi, časovi tenisa, oprema i osvetljenje za tenis, bilijar, kuglanje i kompjuterke igre.

Napomena:

Hotel Selectum Luxury Resort 5* je renoviran 2018. godine.

NAPOMENA: Uskladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da menja neke od sadrzaja bez prethodnog obavestenja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije