Selectum Luxury Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Selectum Luxury Resort
  • 113 slika
  • Okružen zelenilom
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • za decu
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA
  • Peščana plaža
  • Veliki vodeni park
  • WiFi besplatan
  • Ekskluzivno
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice

Hotel Selectum Luxury Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživannje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, kolači u popodnevnim časovima, večera, ponoćna užina, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu u to

Hotel Selectum Luxury Resort

Hotel Selectum Luxury Resort ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživannje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, kolači u popodnevnim časovima, večera, ponoćna užina, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu u toku dana, sveže ceđeni sokovi tokom doručka, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred I jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

FACT SHEET - EN

Položaj Selectum Luxury Resort hotela:

Hotel Selectum Luxury Resort 5* se nalazi u Beleku, udaljen je 27km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Selectum Luxury Resort 5* ima ukupno 320 smeštajnih jedinica koje se nalaze u glavnoj zgradi i 100 soba koje se nalaze u porodičnim vilama:

  • Luxury soba (45-62m2, spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom, đakuzi, tepih, neke sobe mogu biti bez balkona, max 2+2 osobe)
  • Deluxe soba (70-75m2, spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom i đakuzi, laminat na podu, max 2+1 osoba),
  • Superior sobe (75-85m2, spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom i đakuzi, laminat na podu i još jedan đakuzi na terasi, max 2+1 osoba)
  • Porodična soba (37-43m2, locirane u vilama u baštenskom delu. Dve sobe odvojene vratima, kupatilo, max 2+2)
  • Suit sobe (124m2, spavaća soba, dnevni boravak, kupatilo, max 3 osobe)
  • Premium suit (160m2, spavaća soba, dnevni boravak, kupatilo, max 3 osobe)
  • Executive residence (186m2, dve spavaće sobe, dnevni boravak, kupatilo, velika terasa sa đakuzijem, max 5 osoba)
  • King residence (450m2, dve spavaće sobe, dnevni boravak, trepezarija, kupatilo, velika terasa sa đakuzijem, max 5 osoba)
  • Presidental residence (500m2, dve spavaće sobe, dnevni boravak, trepezarija, kupatilo, velika terasa sa đakuzijem, max 5 osoba).

Sve smeštajne jedinice hotela Selectum Luxury Resort 5* imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bademantil, papuče, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, split klimu u vilama, direktnu telefonsku liniju, tepih ili parket (mermer u vilama), deo za sedenje, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, čips, orašasti plodovi, krekeri, čokoladice se dopunjuju svakodnevno), sef, set za kafu i čaj, SAT TV I muzički kanali, balkon, besplatan WI-FI internet.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) 24 sata na bazi otvorenog bufea - samoposluživannje (švedski sto): doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, kolači u popodnevnim časovima, večera, ponoćna užina, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu u toku dana, sveže cedjeni sokovi tokom doručka, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka.

UAI koncept hotela Selectum Luxury Resort 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove (osim uz doručak), šampanjac, flaširana pića, energetska i konzervirana pića, sobnu uslugu, posebna vina.

Sadržaj:

Glavni otvoreni i zatvoreni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto), Porodični club restoran, A'la Carte restorani (Sushi, Steak house, italijanska kuhinja, kuhinja sa morskim specijalitetima), barovi u okviru hotelskog kompleksa, snack bar, restoran pored bazena. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Selectum Luxury Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, shoping centar, rent a car, internet kafe i kompjuterske igre.

Plaža hotela Selectum Luxury Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži su uz doplatu i rezervaciju unapred u hotelu Selectum Luxury Resort 5*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, relaks bazen sa morskom vodom i greje se tokom zime, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, takmičenja, večernji šou program, mini klub "Pappy`s World" za decu uzrasta od 0 do 13 godina, dečije igralište, mini disko tokom večeri, dečiji aqua deo, avantura park, sajam zabave.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Selectum Luxury Resort 5*: SPA & Wellness centar, masaže, sportovi na vodi, časovi tenisa, oprema i osvetljenje za tenis, bilijar, kuglanje i kompjuterke igre.

Napomena:

Hotel Selectum Luxury Resort 5* je renoviran 2018. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.selectumhotels.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije