Sirene Belek Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Sirene Belek Hotel
 • 54 slika
 • Okružen zelenilom
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Sirene ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užina tokom dana, popodnevna užina, večera, užina u kasnim večernjim satima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom obroka, mini bar

Hotel Sirene Belek Hotel

Hotel Sirene ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užina tokom dana, popodnevna užina, večera, užina u kasnim večernjim satima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom obroka, mini bar u sobama. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Sirene 5* hotela:

Sirene Belek Hotel se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 25 km od aerodroma u Antaliji i 40 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Sirene 5* ima ukupno 426 smeštajnih jedinica. Sobe su rasporedjene u Palace (glavnoj) zgradi i u vila blokovima.

 Palace (glavna) zgrada:

 • Standard junior suit (47 m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom + sofa, jedno kupatilo, max. 2+1 osoba)
 • Palace duplex (80 m2, dva standardna kreveta na prvom spratu, jedan francuski krevet na drugom spratu, dva kupatila, max 2+2 osobe),
 • Terrace suit (96 m2, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba, dva kupatila, velika terasa sa pogledom na more, max 3 osobe).

Vila blokovi:

 • Superior delux soba (60 m2, dve spavaće sobe, jedan ugao sa garniturom za sedenje, jedno kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Corner soba (47 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 3 osobe),
 • Lale suit (80 m2, duplex, dve spavaće sobe, dva kupatila, max 4+1 dete),
 • Garden suit (120 m2, dve spavaće sobe, jedna dnevna soba, dva kupatila, max 4+1 dete),
 • Pasha suit (150 m2, duplex, tri spavaće sobe, jedna dnevna soba, tri kupatila, max 6+1 dete).

Svaka smeštajna jedinica hotela Sirene 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bade mantil, papuče, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo se dopunjuju jednom dnevno), sef, tepih u glavnoj zgradi i laminat u vilama, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užina tokom dana, popodnevna užina, večera, užina u kasnim večernjim satima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom obroka, mini bar u sobama.

UAI koncept hotela Sirene 5* ne uključuje: premium uvozna pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, pakovani sladoled, A'la Carte restorani (dozvoljen ulaz samo starijima od 12 godina), energetska pića, sobnu uslugu, nargile, kokice i šećernu vunu. Alkoholna pića se ne služe nakon 02:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, snek bar, Turk cafe, bar pored bazena i na plaži, disko bar, A'la carte restorani: Mermaid (riblja kuhinja), Dragon (dalekoistočna kuhinja), Sini (turska kuhinja), Limone (italijanska kuhinja).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sirene 5*: usluga lekara, usluga čuvanja dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igrice, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama. Veća brzina interneta se dodatno plaća.

Plaža hotea Sirene Belek 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz doplatu i rezervaciju unapred.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen, bazeni sa toboganima, bazeni za decu, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, košarka, zabavni programi tokom dana, različita takmičenja za odrasle i decu, večernji šou programi, mini klub za decu od 0 do 12 godina podeljen po grupama u zavisnosti od godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sirene 5*: olimpijski i poluolimpijski zatvoreni bazeni, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, sportska oprema, bilijar, golf i oprema za golf, spa i wellness centar, profesionalni fudbalski teren.

Napomena:

Sirene Belek Hotel 5* je renoviran 2015. godine.

NAPOMENA:U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije