Sirene Belek Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Sirene Belek Hotel
  • 115 slika
  • Okružen zelenilom
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan na javnim mestima
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Sirene Belek Hotel ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi uslugu Ultra All inclusive (ultra sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užina tokom dana, popodnevna užina, večera, užina u kasnim večernjim satima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom ob

Hotel Sirene Belek Hotel

Hotel Sirene Belek Hotel ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi uslugu Ultra All inclusive (ultra sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užina tokom dana, popodnevna užina, večera, užina u kasnim večernjim satima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom obroka, mini bar u sobama. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

FACT SHEET - EN

Položaj:

Sirene Belek Hotel se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 25 km od aerodroma u Antalija i 40 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Sirene 5* ima ukupno 495 smeštajnih jedinica. Sobe su rasporedjene u glavnoj zgradi i u vilama.

Glavna zgrada:

  • Standard junior suit (47m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Terrace suit (95m2, spavaća soba, dnevna soba, dva kupatila, velika terasa sa pogledom na more, max 3 osobe),
  • Porodični suit (95m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, velika terasa, max 4 osobe),
  • Duplex porodični suit (80m2, na prvom spratu 2 single kreveta, na drugom spratu francuski ležaj, kupatilo na svakom spratu, max 4 osobe).

Vile:

  • Superior porodična soba (60m2, dve spavaće sobe, deo za sedenje, kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Lale suit (80m2, duplex, jedna spavaća soba sa dva single ležaja, druga soba sa francuskim ležajem, dva kupatila, max 4+1 osoba),
  • Garden suit (120m2, dve spavaće sobe, dnevna soba, dva kupatila, max 4+1 osoba),
  • Pasha suit (150m2, duplex, tri spavaće sobe, dnevna soba, tri kupatila, max 6+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Sirene 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, bademantil, papuče, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo se dopunjuju jednom dnevno), sef, tepih u glavnoj zgradi i laminat u vilama, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užina tokom dana, popodnevna užina, večera, užina u kasnim večernjim satima, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom obroka, sveže ceđeni sok samo tokom doručka, mini bar u sobama.

Ultra All Inclusive koncept ne uključuje: premium uvozna pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, pakovani sladoled, A'la Carte restorani (dozvoljen ulaz samo starijima od 12 godina), energetska pića, sobnu uslugu, nargilu, kokice i šećernu vunu. Alkoholna pića se ne služe u periodu 02:00 - 10:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, snek bar, Turk cafe, bar pored bazena i na plaži, disko bar, A'la carte restorani: Mermaid (riblja kuhinja), Dragon (dalekoistočni), Sini (turski), Limone (italijanski). Wi-Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga čuvanja dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igrice, rent a car. Veća brzina interneta se dodatno plaća.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz doplatu i rezervaciju unapred.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen, bazeni sa toboganima, bazeni za decu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, košarka, zabavni programi tokom dana, različita takmičenja za odrasle i decu, večernji šou programi, mini klub za decu od 0 do 12 godina podeljen po grupama u zavisnosti od godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: olimpijski i poluolimpijski zatvoreni bazeni, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, sportska oprema, bilijar, golf i oprema za golf, spa i wellness centar, profesionalni fudbalski teren.

Renoviran 2023. godine.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije