Sueno Hotels Golf Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Sueno Hotels Golf Belek
 • 28 slika
 • Okružen zelenilom
 • za decu
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Animacija
 • WiFi besplatan
 • Najbolja kupovina
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice

Hotel Sueno Hotels Golf Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Deluxe all inclusive na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, prepodnevnu užinu, ručak, popodnevnu užinu, večeru i kasnu večernju užinu, lokalna i standardna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđene voćne sokove samo uz doručak. Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 400m od ho

Hotel Sueno Hotels Golf Belek

Hotel Sueno Hotels Golf Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Deluxe all inclusive na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, prepodnevnu užinu, ručak, popodnevnu užinu, večeru i kasnu večernju užinu, lokalna i standardna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđene voćne sokove samo uz doručak. Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 400m od hotela Sueno Hotels Golf Belek 5*. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

DELUXE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & DELUXE ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj:

Sueno Hotels Golf Belek 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 30km od aerodroma u Antaliji i 5km od najbližeg mesta Kadriye.

Smeštaj:

Hotel Sueno Hotels Golf Belek 5* ima ukupno 174 smeštajne jedinice:

 • Standardna soba (30-35m2, spavaća soba, kupatilo, pogled kopno, max. 2+1 osoba),
 • Senior soba (35-45m2, spavaća soba, kupatilo, pogled na golf terene, max. 3 osobe),
 • Junior suit (50-80m2, spavaća soba, kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Suit sobe (55-60m2, spavaća soba + dnevna soba, kupatilo, max. 3 osobe),

Svaka smeštajna jedinica hotela Sueno Hotels Golf Belek 5* ima: kupatilo sa kadom, fen, bade mantil, papuče, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, tepih, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, WI-FI, SAT LED TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Deluxe all inclusive- usluga tokom 24h na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, prepodnevnu užinu, ručak, popodnevnu užinu, večeru i kasnu večernju užinu, lokalna i standardna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđene voćne sokove samo uz doručak.

Deluxe all inclusive ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove (osim uz doručak), energetska pića, specijalna vina, flaširana pića, A La Carte restorane (uz rezervaciju unapred i doplatu), sobnu uslugu, Club House Bridie bar, Buggy bar.

Sadržaj:

Glavni restoran Albatros na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (Sueno Deluxe Belek): restoran japanske, meksičke i italijanske kuhinje, restoran sa ribljim specijalitetima), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, frizer, rent a car i šoping centar.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 400m od hotela Sueno Hotels Golf Belek 5*. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji besplatan šatl prevoz do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarkaški teren, odbojka na plaži, gimnastika, stoni tenis, animacioni program (Sueno Deluxe Belek) tokom dana i večeri, muzika uživo nekoliko puta tokom nedelje, mini klub za decu od 4 - 12 godina u hotelu Sueno Hotels Deluxe Belek.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice, golf klub i časovi golfa, fudbalski teren, SPA centar.

Napomena:

Gosti hotela Sueno Hotels Golf Belek mogu da koriste sadržaje (i besplatne i one koji se plaćaju) hotela Sueno Hotels Deluxe Belek.

Postoji i besplatan šatl prevoz do recepcije hotela Sueno Hotels Deluxe Belek.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

https://golf.sueno.com.tr/

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije