Sueno Hotels Golf Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Sueno Hotels Golf Belek
 • 28 slika
 • Okružen zelenilom
 • za decu
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Veliki vodeni park
 • Animacija
 • Najbolja kupovina
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice

Hotel Sueno Hotels DeLuxe Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Deluxe All Inclusive (Deluxe sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasna večernja užina, dečiji restoran, poslastičarnica, lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pić

Hotel Sueno Hotels Golf Belek

Hotel Sueno Hotels DeLuxe Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Deluxe All Inclusive (Deluxe sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasna večernja užina, dečiji restoran, poslastičarnica, lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomoranže i grejpfruta, sladoled tokom dana na nekoliko lokacija u okviru hotelskog kompleksa, širok izbor stonih vina u glavnom restoranu. Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Sueno Hotels DeLuxe 5*:

Sueno Hotels Deluxe Belek se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 30km od aerodroma u Antaliji i 3km od najbližeg sela Kadriye.

Smeštaj:

Hotel Sueno Hotels Deluxe Belek 5* ima ukupno 426 smeštajnih jedinica:

 •  Deluxe soba (45 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, jedna soba za presvlačenje, max. 3+1 osoba),
 • Infinity swim up soba (45 m2, jedna velika spavaća soba, jedno kupatilo, direktan prilaz bazenu, max 2+2 osobe),
 • Suite (70 m2, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba, dva kupatila i soba za presvlačenje, max. 4+1 osoba),
 • Sueno suite swim up pogled more (70 m2, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba, soba za presvlačenje, dva kupatila, bazen veličine 30-38m2 max. 4+1 osoba),
 • Superior suite exclusive sa đakuzijem pogledom more (100 m2, dve spavaće sobe, jedna dnevna soba, soba za presvlačenje, dva kupatila, đakuzi, max 5+1 osoba),
 • Superior suite,pogled more & jacuzzi (70m2, jedna spavaca, jedna dnevna soba, dva kupatila, jacuzzi, max 4+1osoba
 • Ekonomi soba (30-35 m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom + sofa, jedno kupatilo, max 2+1 osoba),
 • 5 soba za osobe sa invaliditetom.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, tepih, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, vino, voćni sokovi, orašasti plodovi, čokolada, mleko, krekeri se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef, Wi-Fi internet, LCD TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Deluxe All Inclusive (Deluxe sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasna večernja užina, dečiji restoran, poslastičarnica, lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomoranže i grejpfruta, sladoled tokom dana na nekoliko lokacija u okviru hotelskog kompleksa Sueno Hotels Deluxe Belek 5*, širok izbor stonih vina u glavnom restoranu.

Deluxe AI koncept hotela Sueno Hotels Deluxe Belek 5* ne uključuje: A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred, Birdie bar - Golf klub ( zatvoren izmedju 01.06-31.08), pića koja nisu na listi kao npr. premium uvozna pića, vina starijeg datuma, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a sa dijetalnim i dečijim bufeom, A'la Carte restorani (restoran turske, azijske, Thai, meksičke, italijanske kuhinje, restoran sa ribljim specijalitetima, BBQ), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sueno Hotels Deluxe Belek 5*: lekar, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, frizer, kompjuterske igrice, rent a car, prodavnice. Wi-Fi internet se ne naplaćuje.

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni sa rezervacijom unapred se posebno plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, veliki akva park (10 tobogana za odrasle, 8 za decu i 5 za bebe), fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, gimnastika, step aerobik, stoni tenis, mini golf, steljaštvo, pucanje iz vazdušne puške, pikado.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sueno Hotels Deluxe Belek 5*: sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, kompjuterske igre, golf klub i časovi golfa, SPA & Wellness centar, škola ronjenja, teniska oprema i privatni časovi.

Zabavni programi tokom dana i uveče, uživo muzika, žurke na plaži, šou grupe iz različitih zemalja, bioskop na otvorenom. Lollipop mini klub za decu uzrasta od 4-15 god. sa specijalnim osobljem, dnevni programi, takmičenja, bioskop i šou za decu. Sajam zabave i kompjuterske igre se posebno plaćaju.

NAPOMENA: U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadrzaja bez prethodnog obavestavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije