Throne Seagate Belek

  • Throne Seagate Belek
  • 66 slika

Hotel Clover Magic Seagate Belek ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više vrsta jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, sladoled u odredjenim terminima. Hote

Hotel Throne Seagate Belek

Hotel Clover Magic Seagate Belek ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više vrsta jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, sladoled u odredjenim terminima. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazen se ne naplaćuju.

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Clover Magic Seagate Belek 5* nalazi se u regiji Bogazkent. Udaljen 45 km od centra Antalije i 40 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Clover Magic Seagate Belek 5* ima ukupno 235 smeštajnih jedinica.

  • Ekonomi soba (24m2 , u prizemlju okrenuta ka bašti, spavaća soba, kupatilo, max. 2 osobe)
  • Standardna soba (24m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Ekonomi velika soba (30m2 , u prizemlju okrenuta ka bašti, spavaća soba, kupatilo, max. 3+1 osoba)
  • Velika soba (30m2 , spavaća soba, kupatilo, max. 3+1 osoba)
  • Tri sobe za hendikepirane osobe.

Svaka smeštajna jedinica hotela Clover Magic Seagate Belek 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (voda i sokovi se dopunjuju svakog dana), set za kafu i čaj, SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, rani doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, sladoled u određenim terminima. A'la Carte restorani uz rezervaciju, jednom tokom boravka.

Ultra all inclusive koncept ne uključuje: premium uvozna pića, specijalna lokalna i uvozna vina koja nisu u meniju, sveže ceđene sokove, flaširana pića, sva pića u Disco klubu, tursku kafu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani (turski i riblji restoran), barovi u sklopu hotela. Wi-Fi internet (sporiji) je besplatan u lobiju i javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, frizer, čuvanje dece, pranje veša, telefon, fax, internet, prodavnice, rent a car.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščano šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi. Mini klub za decu od 04 - 12 godina, mini disko tokom večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, spa centar, bilijar, osvetljenje teniskog terena.

Hotel je renoviran 2023.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije