Throne Seagate Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • 	Throne Seagate Belek
 • 67 slika

Hotel Throne Seagate Belek ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: All inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više vrsta jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, sladoled u odredjenim terminima. Hotelska pr

Hotel Throne Seagate Belek

Hotel Throne Seagate Belek ★★★★★ - Bogazkent, Belek, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: All inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više vrsta jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, sladoled u odredjenim terminima. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazen se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Throne Seagate Belek 5* hotela:

Hotel Throne Seagate Belek 5* lociran je u regiji Bogazet, udaljen 45 km od Antalije i 40 km od aerodroma.

Smeštaj:

Hotel Throne Seagate Belek 5* ima ukupno 235 smeštajne jedinice.

 • Standardne sobe (22m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Large sobe (28m2, jedna velika soba, jedno kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Tri sobe za hendikepirane osobe.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (voda i sokovi se dopunjuju samo pri dolasku), SAT TV i muzički kanali, laminat na podu, balkon.

Usluga:

All inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više vrsta jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja i popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, sladoled u odredjenim terminima.

UAI koncept hotela Throne Seagate Belek 5* ne uključuje: premium uvozna pića, specijalna lokalna i uvozna vina koja nisu u meniju, sveže ceđene sokove,flaširana pića,sva pića u Disco klubu, A'la Carte restorane sa rezervacijom unapred.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (italijanski i riblji restoran), barovi u sklopu hotela. Hotelski doktor, frizerski salon, čuvanje dece, fax, internet, shoping centar, rent a car - uz doplatu.

Wi-Fi konekcija, spora brzina, u javnim prostorijama hotela Throne Seagate Belek 5* besplatno.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazen se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Throne Seagate Belek 5*: wellness i SPA centar, sportovi na vodi, bilijar, osvetljenje za teniske terene. Hotel organizuje zabavni program za decu i odrasle. Deci od 4-12 godina je na raspolaganju mini klub, mini disko uvece.

Napomena:

Više informacija o hotelu Throne Seagate Belek 5* možete videti na: www.throneseagate.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije