TUI Blue Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • TUI Blue Belek
 • 18 slika
 • Peščana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Tui Blue Belek ★★★★★ - Belek, ex Sensimar Belek Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, sladoled i kolači u određeno vreme, večera, kasna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h su besplatna, A'la Carte resto

Hotel TUI Blue Belek

Hotel Tui Blue Belek ★★★★★ - Belek, ex Sensimar Belek Turska je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, sladoled i kolači u određeno vreme, večera, kasna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h su besplatna, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sveže ceđeni sokovi (samo za vreme doručka). Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu, koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Tui Blue Belek 5* hotela:

Tui Blue Belek 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 40km od aerodroma u Antaliji, 1km od najblizeg mesta.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 230 smeštajnih jedinica, koje se nalaze u glavnoj i lake house zgradi.

 • Standardna soba (27 m2, spavaća soba sa otvorenim kupatilom, sve sobe sa pogledom na kopno su bez terase, imaju samo francuski balkon, max. 2 osobe),
 • Deluxe soba sa ili bez đakuzija (32 m2, bračni krevet ili 2 standardna kreveta sa otvorenim kupatilom, neke sobe imaju đakuzi, max. 2 osobe),
 • Lake house soba (36 m2, velika soba, velika terasa sa delom za sedenje, na prvom spratu, max. 2 osobe),
 • Swim up soba (36 m2, velika soba u prizemlju, direktan pristup bazenu, max. 2 osobe).

Sve smeštajne jedinice imaju francuski balkon ili terasu, otvoreno kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, laminat, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi u sobama.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, sladoled i kolači u određeno vreme, večera, kasna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h su besplatna, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sveže ceđeni sokovi (samo za vreme doručka).

All inclusive koncept ne obuhvata: uvozna pića, sveže ceđene sokove, flaširana pića, energetska pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran Jasmine, A'la Carte restorani (Culinarium-internacionalni), lobi bar, vitaminski bar, bar pored bazena, bar na plaži, noćni klub.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, vešeraj, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, internet kafe, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, prodavnice. Wi-Fi u celom hotelu se ne naplaćuje.

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu, koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, časovi tenisa, masaža, sportovi na vodi, SPA centar.

Organizuju se zabavni programi, određene sportske aktivnosti i i ponekad uživo muzika.

Napomena:

Hotel samo za odrasle +18.

Hotel je renoviran 2019. Godine

NAPOMENA: U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadrzaja bez prethodnog obavestavanja 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije