TUI Blue Belek

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • TUI Blue Belek
  • 38 slika
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Samo za odrasle
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Tui Blue Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, sladoled i kolači u određeno vreme, večera, kasna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h su besplatna, A'la Carte restorani sa rez

Hotel TUI Blue Belek

Hotel Tui Blue Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, sladoled i kolači u određeno vreme, večera, kasna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10-24h su besplatna, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sveže ceđeni sokovi (samo za vreme doručka). Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu, koji se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Tui Blue Belek hotela:

Tui Blue Belek 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je 40km od aerodroma u Antaliji, 1km do najbližeg mesta.

Smeštaj:

Hotel Tui Blue Belek 5* ima ukupno 230 smeštajnih jedinica, koje se nalaze u glavnoj i lake house zgradi:

  • Standardna soba (27m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva standardna ležaja, kupatilo, max. 2 osobe),
  • Standardna soba bez balkona (27m2, spavaća soba, kupatilo, francuski balkon i pogled na kopno, max 2 osobe),
  • Deluxe soba sa đakuzijem (32m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva standardna ležaja, kupatilo, đakuzi u sobi, max. 2 osobe),
  • Deluxe soba (32m2, spavaća soba, kupatilo, max 2 osobe),
  • Lake house soba (36m2, velika spavaća soba, velika terasa sa delom za sedenje, na prvom spratu i nemaju direktan prilaz bazenu, max. 2 osobe),
  • Swim up soba (36 m2, velika soba u prizemlju, direktan pristup bazenu, max. 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Tui Blue Belek 5* ima: francuski balkon ili balkon, otvoreno kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za čaj i kafu, laminat, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi.

Usluga:

Hotel Tui Blue Belek 5* nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, sladoled i kolači u određeno vreme, večeru, kasna užina, čaj, kafa, sva domaća i bezalkoholna pića od 10-24h su besplatna, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, sveže ceđeni sokovi (samo za vreme doručka).

All inclusive koncept hotela Tui Blue Belek 5* ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene sokove, flaširana pića, energetska pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran Jasmine na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran: Culinarium - internacionalna kuhinja, lobi bar, vitaminski bar, bar pored bazena, bar na plaži, noćni klub. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tui Blue Belek 5*: usluga lekara, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, internet kafe, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, prodavnice.

Plaža hotela Tui Blue Belek 5*:

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, odbojka na plaži, stoni tenis, lagani animacijski program tokom dana, sportske aktivnosti i uživo muzika.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tui Blue Belek 5*: osvetljenje teniskog terena, oprema za tenis, časovi tenisa, masaža, sportovi na vodi, SPA centar.

Napomena:

Hotel je renoviran 2019. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije