Voyage Belek Golf & Spa Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Voyage Belek Golf & Spa Hotel
  • 41 slika
  • SPA & Wellness
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Fitness
  • Na plaži

Hotel Voyage Belek ★★★★★ - Belek, Antalija je savršen izbor za odmor u Beleku 2024. Nudi: Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u klubu na plaži, kasna večernja užina, poslastičarnica, sladoled, kolači, kafa i čaj u popodnevnim časovima, lokalna i određena uvozna alkoholna

Hotel Voyage Belek Golf & Spa Hotel

Hotel Voyage Belek ★★★★★ - Belek, Antalija je savršen izbor za odmor u Beleku 2024. Nudi: Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u klubu na plaži, kasna večernja užina, poslastičarnica, sladoled, kolači, kafa i čaj u popodnevnim časovima, lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi za doručak i u Vitamin baru, energetska pića, frižider sa bezalkoholnim pićima na plaži i doku, A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i uz doplatu, dečiji bufe, dijetalni bufe. Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Wi-Fi internet je beplatan u celom hotelu.

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Voyage Belek 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 45 km od centra Antalije i 35 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Voyage Belek 5* ima ukupno 596 smeštajnih jedinica koje se nalaze u glavnoj zgradi, A (pogled na kopno) i B (pogled na kopno) blokovima i u bungalovima.

U glavnoj zgradi se nalaze:

  • Soba sa bočnim pogledom na more (32m2, spavaća soba sa francuskim lezajem ili dva single ležaja + sofa, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Porodična soba sa pogledom na more (60m2, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, garderober, max. 4 osobe + 1 beba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Voyage Belek 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, VRF klimu, bademantil i papuče, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, mleko, čokoladno mleko, čokoladni vafl i pivo se svakodnevno dopunjuju), sef, ketler, set za čaj i kafu, laminat, Wi-Fi, SAT LCD TV i muzičke kanale, balkon.

U A i B bloku se nalaze:

  • Standardna soba A blok (32m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 single ležaja + sofa, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Family soba A blok (52m2, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, garderober, max. 4 osobe+beba),
  • Standardna soba B blok (32m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 single ležaja+ sofa, kupatilo, max. 2+1 osoba + beba),
  • Family soba B blok (60m2, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, garderober, max. 4 osobe+beba).

Sve smeštajne jedinice u A i B bloku su isto uređene kao u glavnoj zgradi, osim što imaju pogled na kopno.

U bungalovima se nalaze:

  • Bungalov (37m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, garderober, kupatilo, max. 2+2 osobe).
  • Duplex garden (75m2, na spratu spavaća soba, kupatilo, garderober, u prizemlju spavaća soba sa dva odvojena lezaja, kupatilo, max 4 osobe + beba).

Svaka smeštajna jedninica hotela Voyage Belek 5* u bungalovima ima: kupatilo sa tuš kabinom, papuče i bademantil, fen, VRF klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, čokolada, mleko, čips se dopunjuju svakog dana), sef, ketler, set za čaj i kafu, laminat na podu, SAT TV i muzičke kanale, balkon, pogled na baštu. Wi-Fi internet je besplatan u svim smeštajnim jedinicama hotela Voyage Belek 5*.

Specijalne kategorije soba:

  • Deluxe soba (u glavnoj zgradi sa delimičnim pogledom na more, 30m2, velika spavaća soba, kupatilo, bademantil i papuče, 30m2 terasa sa đakuzijem, max. 2+1 osoba),
  • Laguna duplex swim up (u Lagoon delu hotela, 90m2, na spratu spavaća soba, kupatilo sa đakuzijem, u prizemlju spavaća soba ili dnevna soba sa tri single ležaja i jedno kupatilo sa tuš kabinom, terasa sa direktnim pristupom bazenu, max. 5 osoba+beba),
  • King suit (120m2, glavna zgrada, dve velike spavaće sobe sa kupatilima, dnevna soba, velika terasa koja zajedno sa sobom ima 260m2, sa đakuzijem, max. 6 osoba).

Ove sobe imaju VIP servis: brzo prijavljivanje i odjavljivanje u hotelu, bocu vina u sobi pri dolasku, doručak u sobi na upit, prioritet u A la Carte restoranima, Maxi bar, tanijr voća dnevno, Vip set u kupatilu.

Usluga:

Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, užina u klubu na plaži, kasna večernja užina, poslastičarnica, sladoled, kolači, kafa i čaj u popodnevnim časovima, lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi za doručak i u Vitamin baru, energetska pića, frižider sa bezalkoholnim pićima na plaži i doku, dečiji bufe, dijetalni bufe.

Ultra All Inclusive koncept ne uklučuje: luksuzna lokalna i uvozna pića, šampanjac, specijalna lokalna i uvozna vina, sva flaširana pića, A la carte restorani, nargilu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran, restoran za odrasle, A'la Carte restorani (Kebappa - restoran turske kuhinje, Vista - restoran italijanske kuhinje, Wen - restoran kineske kuhinje, Wen teppenyaki - restoran japanske kuhinje, Carino - Steak House, Gracias - restoran meksičke kuhinje, Buzuki - restoran grčke kuhinje), barovi u okviru hotelskog kompleksa, poslastičarnica. Wi-Fi internet je beplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: lekar, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, prodavnice, rent a car, internet kafe.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Paviljoni - uz rezervaciju unapred i uz doplatu. Postoje dva doka - jedan za porodice, a drugi samo za odrasle (16+).

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, bazen za odrasle (16+), akva park za decu i odrasle, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna,parno kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži, mini golf, stoni tenis, teretana, bilijar, kuglanje. Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, mini bioskop, Sajam zabave (za decu uzrasta od 03-14,99 god. besplatno), večernji šou program, Tugi dečiji mini klub za decu uzrasta od 04-12 god. i Klub za tinejdžere uzrasta od 13-16 god., specijalni program za decu uzrasta od 0-3 god.,bioskop.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, SPA i Wellness centar, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, golf tereni Montgomery, sportovi na vodi, škola ronjenja.

Napomena:

Hotel Voyage Belek 5* je renoviran na zimu 2018/2019.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije