Xanadu Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Xanadu Resort Hotel
 • 47 slika
 • Okružen zelenilom
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Xanadu Resort ★★★★★ - Belek, Turska je savršeni izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi High Class All Inclusive (visoka klasa sve uključeno) uslugu - 24h usluga hrane i pića, šampanjac dobrodošlice u lobiju, visoko-kvalitetna usluga u svim restoranima. Sva hrana i piće su uključeni u ovu uslugu - domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni sokovi, sladoled, A'la Carte restoran

Hotel Xanadu Resort Hotel

Hotel Xanadu Resort ★★★★★ - Belek, Turska je savršeni izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi High Class All Inclusive (visoka klasa sve uključeno) uslugu - 24h usluga hrane i pića, šampanjac dobrodošlice u lobiju, visoko-kvalitetna usluga u svim restoranima. Sva hrana i piće su uključeni u ovu uslugu - domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni sokovi, sladoled, A'la Carte restorani - Italijanski, Turski, Azijski i Meksički restoran su jednom tokom boravka i uz rezervaciju unapred. Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.
HOTEL FACTSHEET & HIGH CLASS ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Xanadu Resort 5* Hotela:

Hotel Xanadu Resort 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 40 km od aerodroma Antalija i 50 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Ukupan broj soba u hotelu Xanadu Resort 5* je 421. Sobe se nalaze u glavnoj zgradi i bungalovima.

 • Standardne sobe u glavnoj zgradi (26 m2, max 2+1 osoba, spavaća soba, kupatilo),
 • Junior suit u glavnoj zgradi (45 m2, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, max 3+1 osoba),
 • Standardne sobe u bungalovima (26 m2, spavaća soba, kupatilo, pogled na vrt max 2+1 osoba),
 • Bungalov family soba sa 1 kupatilom (45 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe),
 • Bungalov family soba sa 2 kupatila (52 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 2 kupatila, max 4+2 osobe),
 • Bungalov family suite (63 m2, 2 spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, max 4+2 osobe).

Sve sobe hotela Xanadu Resort 5* imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića, voda, mineralna voda, pivo,vino,vafli,čokolade se dopunjuju svakodnevno), čajnik, set za kafu i čaj, sef, LCD SAT TV, tepih u hotelskim sobama, pločice u bungalovima, balkon, Wi-Fi.

Usluga:

High Class All Inclusive (visoka klasa sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića, šampanjac dobrodošlice u lobiju, visoko-kvalitetna usluga u svim restoranima. Sva hrana i piće su uključeni u ovu uslugu - domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveži voćni sokovi, sladoled, A'la Carte restorani - Italijanski, Turski, Azijski i Meksički restoran su jednom tokom boravka i uz rezervaciju unapred.

HCAI koncept hotela Xanadu Resort 5* ne uključuje: premium viski, V.S.O.P. specijalna domaća i uvozna vina, A'la Carte restorane Uskuna, La Cascade uz rezervaciju unapred i doplatu), sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran Ipek Yolu sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani (La Cascade - francuski, Dragon - azijski, Dolce Vita - italijanski Uzbek-Uzbekistanska Uskuna - restoran morske hrane, Mexican - meksički, Kebab House - turski), A'la carte restorani imaju posebnu rezervacije po danu za porodice sa decom,barovi u okviru hotelskog kompleksa, restoran pored bazena i na plaži snek restoran.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Xanadu Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, prodavnice, telefon, fax, internet, rent-a-car, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje. Wi Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Između hotela Xanadu Resort 5* i plaže teče reka (postoji most). Privatni paviljoni na plaži - uz doplatu i uz rezervaciju unapred.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, Aqua Park, tursko kupatilo, saune, parno kupatilo, djakuzi, 5 teniskih terena, fitnes centar, odbojka, košarka, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Xanadu Resort 5*: masaža, salon lepote, Shang - Du SPA centar, tretmani lica, sportovi na vodi, časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena, kuglanje, kompjuterske igre, internet kafe, golf tereni.Zabavni programi tokom dana pored bazena i na plaži, večernji šou programi sa talentovanim šou grupama, uživo muzika, specijalne noći. Mini klub Fancy Land za decu od 0 do 14 godina (organizovani su u grupama po godištu), specijalni bebi paketi,za goste sa malim bebama.

Hotel je renoviran 2018. godine.

NAPOMENA:U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadrzaja bez prethodnog obavestenja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije