Akka Claros Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Akka Claros Hotel
  • 45 slika
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Peščano-šljunkovita plaža

Hotel Akka Claros ★★★★- Kiris, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Kiriš, oko 7km od centra Kemera i 65 od aerodroma Antalija.Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevni čaj i kafa, sva lokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, užina na plaži (sendviči, sladoled u određe

Hotel Akka Claros Hotel

Hotel Akka Claros ★★★★- Kiris, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Kiriš, oko 7km od centra Kemera i 65 od aerodroma Antalija.Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevni čaj i kafa, sva lokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, užina na plaži (sendviči, sladoled u određeno vreme, voće, bezalkoholna pića).

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Akka Claros hotela:

AKKA Claros Hotel se nalazi u regiji Kiriš, oko 7km od centra Kemera i 65 od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotel AKKA Claros 4* je 113, koje su raspoređene u 2 glavne zgrade.

  • Standardna soba (22-25 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba)
  • Family sobe-duplex (55-60 m2, po jedna spavaća soba na oba sprata, bez pregradnih vrata, kupatilo, max 4 osoba)
  • Family suit (45-50 m2,  velika spavaća soba sa francuskim ležajem+ sofa, kupatilo, max 4 osoba

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevni čaj i kafa, sva lokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, užina na plaži (sendviči, sladoled u određeno vreme, voće, bezalkoholna pića).

All Inclusive koncept hotela AKKA Claros 4* ne uključuje: sva uvozna pića, flaširana pića, sveže ceđene sokove, energetska pića, hranu i piće posle 24

Sadržaj:

Glavni restoran u kome se služi švedski sto, lobi bar i bar pored bazena. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar na zahtev, telefon, fax, kompjuterske igre. Wi-Fi internet u lobiju hotela AKKA Claros 4* je besplatan.

Plaža hotela Akka Claros 4*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža je udaljena od hotela AKKA Claros 4* oko 350m. Suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, stoni tenis, gimnastika, teretana, odbojka na plaži, ulaz u tursko kupatilo i saunu, zabavni program u toku dana i uveče oko bazena. Mini klub za decu 4-12 godina, igralište, bioskop za decu, mini disko.

Posebno se plaća prema pravilima hotela AKKA Claros 4*: masaža, sportovi na plaži.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije