Akka Claros Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Akka Claros Hotel
 • 28 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža

Hotel AKKA Claros ★★★★ - Kiris, Kemer, Antalija, Turska smešten u regiji Kiriš, sa All Inclusive (sve uključeno) uslugom na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje i sa hotelskom peščano-šljunkovitom plažom koja je udaljena od hotela AKKA Claros 4* oko 350m, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021. HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN P

Hotel Akka Claros Hotel

Hotel AKKA Claros ★★★★ - Kiris, Kemer, Antalija, Turska smešten u regiji Kiriš, sa All Inclusive (sve uključeno) uslugom na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje i sa hotelskom peščano-šljunkovitom plažom koja je udaljena od hotela AKKA Claros 4* oko 350m, predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj 2021.
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj:

AKKA Claros Hotel se nalazi u regiji Kiriš, oko 7km od centra Kemera i 55km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotel AKKA Claros 4* je 113, koje su raspoređene u 2 glavne zgrade.

 • Standardnih soba ima 90 (22-25m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Family soba 6 (55-60m2, dupleks sa 2 spavaće sobe, 1 kupatilo, max. 4 osobe),
 • Suite 16 (45-5 m2, max. 4 osobe, 1 velika soba sa spavaćom sobom i delom za sedenje sa sofom, 1 kupatilo).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevni čaj i kafa, sva lokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24h, užina na plaži od 14:00-16:00h (sendviči, voće, bezalkoholna pića).

All Inclusive koncept hotela AKKA Claros 4* ne uključuje: sva uvozna pića, flaširana pića, sveže ceđene sokove, energetska pića, hranu i piće posle 24h.

Sadržaj AKKA Claros hotela:

Glavni restoran u kome se služi švedski sto, lobi bar i bar pored bazena. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar na zahtev, telefon, fax, kompjuterske igre. Wi-Fi internet u lobiju hotela AKKA Claros 4* je besplatan.

Plaža:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža je udaljena od hotela AKKA Claros 4* oko 350m. Suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri za plažu idu uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, stoni tenis, gimnastika, odbojka na plaži, ulaz u tursko kupatilo i saunu, zabavni program u toku dana i uveče oko bazena. Mini klub za decu 4-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela AKKA Claros 4*: masaža, sportovi na plaži.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3★, 4★ i 5★ zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021.

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije