Akka Residence Villas

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Akka Residence Villas
 • 27 slika
 • Naša preporuka
 • SPA & Wellness
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Luksuzan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness
 • Na plaži

Hotel Akka Residence (Private Villa) ★★★★★- Kiris, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Beldibi, 15 km od Kemera, 30 km od centra Antalije i 45 km od aerodroma Antalija. Akka Residence (Private Villa) ukupno ima 7 vila. Postoje 2 tipa - Saphire vile i Ruby vile. FACT SHEET - SR FACT SHEET - EN Položaj Akka Residence hotela: AKKA Residence se nalazi u regiji Beldibi, 15 km od Kemera , 30 km o

Hotel Akka Residence Villas

Hotel Akka Residence (Private Villa) ★★★★★- Kiris, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Beldibi, 15 km od Kemera, 30 km od centra Antalije i 45 km od aerodroma Antalija. Akka Residence (Private Villa) ukupno ima 7 vila. Postoje 2 tipa - Saphire vile i Ruby vile.

 

FACT SHEET - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Akka Residence hotela:

AKKA Residence se nalazi u regiji Beldibi, 15 km od Kemera, 30 km od centra Antalije i 45 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupno ima 7 vila. Postoje 2 tipa - Saphire vile i Ruby vile.

 • Saphire vile su jednospratne: 1 dnevna soba (dnevni boravak i trpezarija, LCD TV, muzički set, mini bar), 2 spavaće sobe - 1 soba sa francuskim krevetom i druga sa 2 standardna kreveta (kupatilo, kada, tuš, fen), mini kuhinja (sa frižiderom, mikrotalasna, set za pravljenje kafe i čaja, blender, sterilizator), sauna i soba za masažu sa tušem, odvojena bašta sa bazenom, đakuzi, deo za sedenje sa suncobanima i ležaljkama.
 • Ruby vile su dvospratne: 1 dnevna soba (dnevni boravak i trpezarija, TV, muzički set, mini bar), gornji sprat ima 2 spavaće sobe, jedna soba sa francuskim krevetom, druga sa 2 standardna kreveta (kupatilo sa kadom i tušem, fen), mini kuhinja (frižider, mikrotalasna, set za pravljenje kafe i čaja, blender, sterilizator), odvojena bašta sa bazenom, deo za sedenje sa ležaljkama i suncobranima.

Za goste u vili postoji specijalna VIP usluga:

VIP povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom), brzi check in i specijalna dobrodošlica po dolasku, napunjen mini bar svakodnevno, bade mantili za decu i odrasle, paviljoni na plaži sa peškirima bez doplate, sveže cveće, restoran i bar u boravišnom delu, 24h sobna usluga, prioritet u A’la Carte restoranu, prioritet SPA rezervacije, mašina za pranje veša i set za peglanje, specijalni popust za uslugu pranja veša, Buggy šatl prevoz do određenih delova kompleksa, svi sadržaji u AK-Ka Antedon hotel.

Sport i zabava:

U AK-KA Antedon hotelu: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela: Wellness i Spa centar, masaže, osvetljenje za teniske terene i oprema, sportovi na vodi, bilijar.

Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, bioskop i muzika uživo. Ak-ka mini klub za decu od 7-12 godina sa profesionalnim osobljem, dečiji bazen, igralište, bioskop, razne žurke.

Napomena:

www.akkahotels.com

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Lokacije