Ambassador Plaza Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Ambassador Plaza Hotel
  • 50 slika
  • Blizu plaže
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Centar grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Šljunkovita plaža
  • Fitness

Hotel Ambassador Plaza ★★★★ - Kemer, Turska smešten u centru Kemera, Ambassador Plaza Hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, domaća alkoholna ( rakija, vodka, dzin, pivo, otvoreno vino ) i bezal

Hotel Ambassador Plaza Hotel

Hotel Ambassador Plaza ★★★★ - Kemer, Turska smešten u centru Kemera, Ambassador Plaza Hotel predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, domaća alkoholna ( rakija, vodka, dzin, pivo, otvoreno vino ) i bezalkoholna pića do 23:00h, bar na plaži od 10.00-18.00h u kome se služe čaj i voda (ostala pića uz doplatu).

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Ambassador Plaza hotela:

Ambassador Plaza Hotel se nalazi u centru Kemera. Udaljen je oko 60 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Ambassador Plaza 4* ima ukupno 203 smeštajne jedinice raspoređene u 5 različitih zgrada.

  • Standardne sobe (25 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).
  • Jedna soba za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda pri dolasku), sef (uz doplatu), pločice, SAT LCD TV i muzički kanali, balkon/terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj, kafa, večera, domaća alkoholna ( rakija, vodka, dzin, pivo, otvoreno vino ) i bezalkoholna pića do 23:00h, bar na plaži od 10.00-18.00h u kome se služe čaj i voda (ostala pića uz doplatu).

AI koncept hotela Ambassador Plaza 4* ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića i pića u limenkama, turska kafa, svu hranu i pića u snek baru na plaži (sem vode i čaja), bar pored bazena posle 23:00h, sva alkoholna i bezalkoholna pića posle 23:00h. A la Carte restoran uz rezervaciju i doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la Carte restoran, lobi bar, bar pored bazena, snek bar na plaži.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Ambassador Plaza 4*: usluga lekara i medicinske sestre, usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kafe, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju do 500 MB po osobi.

Plaža hotela Ambassador Plaza 4*:

Hotelska privatna plaža je udaljena 50 m od hotela Ambassador Plaza 4*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri za plažu - uz depozit. Dušeci na plaži uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, fitnes, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, lagani zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Ambassador Plaza 4*: sportovi na vodi na plaži, masaža, Spa i Wellness centar, parno kupatilo, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije