Asteria Kemer Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Asteria Kemer Resort
 • 115 slika
 • Naša preporuka
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Asteria Kemer Resort ★★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručka, užinu, ručak, poslepodnevnu užinu, večeru, kasnovečernju užinu, mini bar u sobama, sladoled u određeno vreme, domaća i standardna uvozna al

Hotel Asteria Kemer Resort

Hotel Asteria Kemer Resort ★★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručka, užinu, ručak, poslepodnevnu užinu, večeru, kasnovečernju užinu, mini bar u sobama, sladoled u određeno vreme, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Asteria Kemer resort hotela:

Asteria Kemer resort 5* se nalazi u regiji Camyuva, 7 km od Kemera i 65km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Asteria Kemer resort 5* ima ukupno 349 smeštajnih jedinica:

 • Standard sobe (od 29 do 36 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+2 osoba)
 • Junior suite (45 m2, dnevna soba sa delom za sedenje +sofa, spavaća soba, 1 kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Family sobe ( 56m2, dve spavace sobe sa vratima izmedju, 1kupatilo, max 4 osobe )
 • Deluxe suit (82 m2 1 velika dnevna soba, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica  ima kupatilo sa kadom ili tušem, fen, sobne papuče, centralnu klimu koja radi shodno vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića ,pivo se dopunjuju svakodnevno), sef, tepih , SAT TV i muzički kanali. Neke sobe nemaju terasu već francuski balkon. Wi-Fi se ne naplaćuje.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručka, užinu, ručak, poslepodnevnu užinu, večeru, kasnovečernju užinu, mini bar u sobama, sladoled u određeno vreme, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka, bar na plaži od 10.00-18.00 h.

U UAI koncept hotela nije uključeno: premium uvozna pića, sva flaširana pića, uvozna vina, sveže ceđeni sokovi, room service (sobna usluga), specijalna vina u A'la carte restoranima, druga upotreba A'la Carte restorana (jednom tokom boravka A'la Carte restoran je bez doplate).

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi i bar na terasi, A'la carte restorani: italijanski, riblji i turski, bar na plaži i bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela : usluga lekara, vešeraj i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, internet café, šoping centar, rent a car. Wi-fi internet u celom hotelu se  ne naplaćuje.

Plaža hotela Asteria Kemer resorta 5*:

Hotelska privatna plaža je peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži uz rezervaciju  i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, 3 tobogana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, odbojka, košarka, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, osvetljenje za teniske terene i oprema, bilijar, kompjuterske igrice.

Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu od 4-12 godina sa različitim programima.

Napomena:

Renoviran je 2018. godine.

HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE SADRŽAJE I USLUGE BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije