Asteria Kemer Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Asteria Kemer Resort
 • 115 slika
 • Naša preporuka
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Asteria Kemer Resort ★★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska (Ex Fantasia Hotel) je savršen izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručka, užinu, ručak, poslepodnevnu užinu, večeru, kasnovečernju užinu, mini bar u sobama, sladoled u određeno vreme, doma

Hotel Asteria Kemer Resort

Hotel Asteria Kemer Resort ★★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska (Ex Fantasia Hotel) je savršen izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručka, užinu, ručak, poslepodnevnu užinu, večeru, kasnovečernju užinu, mini bar u sobama, sladoled u određeno vreme, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Asteria Kemer Resort 5* hotela:

Hotel Asteria Kemer Resort 5* se nalazi u regiji Camyuva, 7 km od Kemera i 65km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Asteria Kemer Resort 5* ima ukupno 349 smeštajnih jedinica:

 • Standardne sobe (od 29 do 36 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+2 osobe)
 • Junior suit (45 m2, 1 dnevna soba sa delom za sedenje i 1 sofom, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max.3+1 osoba),
 • Family sobe (56 m2, max. 2+2 osobe, 2 spavaće sobe sa klizećim vratima izmedju, 1 kupatilo, max. 4 osobe),
 • Deluxe suit (82 m2 1 velika dnevna soba, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Asteria Kemer Resort 5* ima kupatilo sa kadom/tušem, fen, centralnu klimu koja radi shodno vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), sef, tepih, SAT TV i muzički kanali. Neke sobe nemaju terasu već francuski balkon. Wi-Fi se ne naplaćuje.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručka, užinu, ručak, poslepodnevnu užinu, večeru, kasnovečernju užinu, mini bar u sobama, sladoled u određeno vreme, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka.

U UAI koncept hotela Asteria Kemer Resort 5* nije uključeno: premium uvozna pića, sva flaširana pića, uvozna vina, sveže ceđeni sokovi, room service (sobna usluga), specijalna vina u A'la carte restoranima, druga upotreba A'la Carte restorana (jednom tokom boravka A'la Carte restoran je bez doplate).

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi i bar na terasi, A'la carte restorani: italijanski, riblji i turski, bar na plaži i bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Asteria Kemer Resort 5*: usluga lekara, vešeraj i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, frizer, telefon, fax, internet café, šoping centar, rent a car. Wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela i sobama se ne naplaćuje.

Plaža hotela Asteria Kemer Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, 3 tobogana, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, odbojka, košarka, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Asteria Kemer Resort 5*: sportovi na vodi, masaža, osvetljenje za teniske terene i oprema, bilijar, kompjuterske igrice.

Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu od 4-12 godina sa različitim programima.

Napomena:

Hotel Asteria Kemer Resort 5* renoviran je 2018. godine. Više informacija o hotelu možete dobiti i na sajtu hotela: www.asteriahotels.com.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE SADRŽAJE I USLUGE BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije