Belpoint Beach Hotel

  • Belpoint Beach Hotel
  • 20 slika

Hotel Belpoint Beach Hotel ★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa i čaj i večera, domaća alkoholna (pivo, vino) i bezalkoholna pića do 22:00h. Hotelska plaža je šljunkovito-kamenita i nalazi se 100m od hotela. HOTEL INFO -

Hotel Belpoint Beach Hotel

Hotel Belpoint Beach Hotel ★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa i čaj i večera, domaća alkoholna (pivo, vino) i bezalkoholna pića do 22:00h. Hotelska plaža je šljunkovito-kamenita i nalazi se 100m od hotela.
HOTEL INFO - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Belpoint Beach 4* hotela:

Belpoint Beach hotel 4* se nalazi u regiji Beldibi. Udaljen je 14 km od Kemera i 45 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Belpoint Beach 4* ima ukupno 118 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 zgrade. Standardne sobe (23m2, 1 spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe) imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, keramički pod, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak , popodnevna kafa i čaj i večera, domaća alkoholna (pivo, vino) i bezalkoholna pića do 22:00h.

AI koncept hotela Belpoint Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, lokalna alkoholna pića koja nisu na meniju, sveže ceđene voćne sokove, flaširana i pića u limenci, tursku kafu, sladoled, svu hranu i pića posle 22:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Belpoint Beach 4*: usluga lekara na zahtev, telefon, fax, internet, prodavnice, Wi Fi, uz doplatu.

Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovito-kamenita i nalazi se 100m od hotela Belpoint Beach 4*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu se doplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, 2 tobogana, odbojka na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela Belpoint Beach 4*: tursko kupatilo, sauna, masaža,stoni tenis, sportovi na vodi, bilijar.

Napomena:

Više informacija o hotelu Belpoint Beach 4* možete videti na: www.belpointbeachhotel.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije