Berke Ranch & Nature Boutique Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Berke Ranch & Nature Boutique Hotel
 • 41 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Berke Ranch & Nature (Boutique hotel) - Camyuva, Kemer, Turska je odličan izbor za letovanje u Kemeru. Nudi: Half board (polupansion) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Hotel Berke Ranch & Nature je udaljen 3 km od peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni kao i šatl bus do plaže. Wi-Fi internet je besplatan u gl

Hotel Berke Ranch & Nature Boutique Hotel

Hotel Berke Ranch & Nature (Boutique hotel) - Camyuva, Kemer, Turska je odličan izbor za letovanje u Kemeru. Nudi: Half board (polupansion) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Hotel Berke Ranch & Nature je udaljen 3 km od peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni kao i šatl bus do plaže. Wi-Fi internet je besplatan u glavnoj zgradi. Berke Ranch & Nature sadrži ukupno 52 sobe za goste. Ovaj eko hotel dočekuje svoje goste u predvorju sa brojnim sadržajima na licu mesta. Mogućnosti obedovanja uključuju bar i restoran. Oni koji žele da istraže lokalno okruženje mogu da iznajme bicikle na recepciji, a tu je i besplatna usluga prevoza između hotela i plaže Čamjuva svakog dana. Sobe i apartmani su inspirisani Country Life dizajnom i sveže su, živahne sa prirodnim elementima, finim detaljima i čistim linijama. Hotel ima otvoreni bazen. Gosti se mogu opustiti u ležaljkama na terasi za sunčanje i pronaći pogodna osveženja u snek baru pored bazena.

 

BB KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - SR

 

Položaj:

Hotel Berke Ranch & Nature se nalazi u Camyuvi. Udaljen je 6 km od centra Kemera i 63 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Berke Ranch & Nature ima smeštajne jedinice u glavnoj zgradi i aneks zgradama:

 • Standardna soba (23m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Garden soba 30-38m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Berke Ranch & Nature ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda samo prvog dana), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Half board (polupansion) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru.

Half board koncept hotela Berke Ranch & Nature ne uključuje: svu ostalu hranu i piće.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restoran, bar u lobiju i pored bazena. Wi-Fi internet je besplatan u glavnoj zgradi.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Berke Ranch & Nature: usluga lekara, telefon, faks.

Plaža:

Hotel Berke Ranch & Nature je udaljen 3 km od peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni kao i šatl bus do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, stoni tenis, teniski teren, gimnastika, fitnes, uživo muzika određenim danima, igralište za decu i mini zoo vrt.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Berke Ranch & Nature: tursko kupatilo, sauna, spa centar, masaža, jahanje konja, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

 

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Kemer cene 2022

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2022 Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije