Berke Ranch & Nature Boutique Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Berke Ranch & Nature Boutique Hotel
 • 41 slika
 • Okružen zelenilom
 • Renoviran
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Butik hotel
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Berke Ranch & Nature (Boutique hotel) - Camyuva, Kemer, Turska je odličan izbor za letovanje u Kemeru. Nudi: Half board (polupansion) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Hotel Berke Ranch & Nature je udaljen 3 km od peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni kao i šatl bus do plaže. Wi-Fi internet je besplatan u gl

Hotel Berke Ranch & Nature Boutique Hotel

Hotel Berke Ranch & Nature (Boutique hotel) - Camyuva, Kemer, Turska je odličan izbor za letovanje u Kemeru. Nudi: Half board (polupansion) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Hotel Berke Ranch & Nature je udaljen 3 km od peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni kao i šatl bus do plaže. Wi-Fi internet je besplatan u glavnoj zgradi. Berke Ranch & Nature sadrži ukupno 52 sobe za goste. Ovaj eko hotel dočekuje svoje goste u predvorju sa brojnim sadržajima na licu mesta. Mogućnosti obedovanja uključuju bar i restoran. Oni koji žele da istraže lokalno okruženje mogu da iznajme bicikle na recepciji, a tu je i besplatna usluga prevoza između hotela i plaže Čamjuva svakog dana. Sobe i apartmani su inspirisani Country Life dizajnom i sveže su, živahne sa prirodnim elementima, finim detaljima i čistim linijama. Hotel ima otvoreni bazen. Gosti se mogu opustiti u ležaljkama na terasi za sunčanje i pronaći pogodna osveženja u snek baru pored bazena.

 

HALF BOARD & BED AND BREAKFAST CONCEPT - SR

HALF BOARD & BED AND BREAKFAST CONCEPT - EN

 

Položaj Berke Ranch & Nature hotela:

Hotel Berke Ranch & Nature se nalazi u Camyuvi. Udaljen je 6 km od centra Kemera i 63 km od aerodroma Antalija.Hotel je smešten u borovoj šumi.

Smeštaj:

Hotel Berke Ranch & Nature ima smeštajne jedinice u glavnoj zgradi i blok zgradama

 • Standardna soba (23m2, spavaća soba, kupatilo,sa balkonom ili terasom  max. 2+1 osoba),
 • Forest  soba ( 45 m2, spavaća soba, kupatilo, velika terasa, max. 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Berke Ranch & Nature ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda samo prvog dana), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom / Half board (polupansion) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru.

Half board koncept hotela Berke Ranch & Nature ne uključuje: svu ostalu hranu i piće.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restoran, bar u lobiju i pored bazena. Wi-Fi internet ( slabe jačine ) je besplatan u glavnoj zgradi.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Berke Ranch & Nature: usluga lekara, telefon, faks.

Plaža hotela Berke Ranch & Nature:

Hotel Berke Ranch & Nature je udaljen 3 km od peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni i na plaži i na bazenu. kao i šatl bus do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, stoni tenis, teniski teren, gimnastika, fitnes, uživo muzika određenim danima, igralište za decu i mini zoo vrt.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Berke Ranch & Nature: tursko kupatilo, sauna, spa centar, masaža, jahanje konja, sportovi na vodi.

Napomena:

Renoviran: 2022/ Forest sobe, spa, dečiji klub, predsoblje sa kaminom

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije