Ç’ Istanbul Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Ç’ Istanbul Beach Hotel
 • 61 slika
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Fitness

Hotel Ç'Istanbul Beach ★★★★- Camiuva, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regionu Camiuva 7 km od centra Kemera, 65 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu all inclusive na bazi švedskog stola za doručak, ručak, popodnevnu pauzu za kafu, večeru, noćena supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00 časa, sladoled u određenim časovima. FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT- EN Položaj Ç

Hotel Ç’ Istanbul Beach Hotel

Hotel Ç'Istanbul Beach ★★★★- Camiuva, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regionu Camiuva 7 km od centra Kemera, 65 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu all inclusive na bazi švedskog stola za doručak, ručak, popodnevnu pauzu za kafu, večeru, noćena supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00 časa, sladoled u određenim časovima.

FACT SHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT- EN

Položaj Ç'Istanbul Beach hotela:

Hotel se nalazi u regionu Camiuva 7 km od centra Kemera, 65 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj soba 104.

 • Standardne sobe (17-24m2, nalaze se u glavnoj zgradi, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl ležaja + krevet za jednu osobu, jedno kupatilo, mak. 2+2 osobe)
 • Porodična soba (35m2, nalaze se u glavnoj zgradi, dve spavaće sobe sa vratima između, jedna kupatilo, mak.4 osobe)
 • Anex villa (17-24m2, nalaze se u Anex zgradi, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl ležaja, deo za sedenje, kupatilo, max 4+1 osoba)

Sve sobe su sa sopstvenim kupatilom sa tušem i fenom za kosu, split klima uređaj, telefon sa direktnim biranjem, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), keramički pod, SAT TV i muzički kanali, balkon

Usluga:

All inclusive - usluga na bazi švedskog stola za doručak, ručak, popodnevnu pauzu za kafu, večeru, noćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 22.00 časa, sladoled u određenim časovima, bar na plaži od 10:00-18:00 h (brza hrana, sokovi, pivo, čaj, kafa).

Nije uključeno: uvozna pića, sva pića posle 22.00 sata, sveže voćni sokovi, turska kafa, flaširana piće.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, bar pored bazena, bar kod bazena, bar na plaži (uz doplatu). Doktor na zahtev, pranje veša, telefon, faks, internet i kompjuterske igrice, prodavnice se dodatno naplaćuju. WI-FI internet se dodatno naplaćuje.

Plaža hotela Ç'Istanbul Beach 4*:

Hotel je udaljen 170 od plaže, šljunkovite, sa ležaljkama i suncobranima besplatnim na plaži i pored bazena. Peškiri za plažu uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogan, stoni tenis, odbojka na pesku, pikado, fitnes sala.

Vodeni sportovi na plaži, sauna, masaža, tursko kupatilo, bilijar i kompjuterske igrice se dodatno naplaćuju. Meki animacijski programi tokom dana i uveče. Mini klub za decu od 04 - 12 godina staro, dečije igralište.

Napomena:

Renoviranje: 2019 / 2020

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije