Club Boran Mare Beach

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Club Boran Mare Beach
  • 26 slika

Hotel Club Boran Mare Beach HV1 ★★★★ - Goynuk, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Goynuk, oko 7 km od Kemera, oko 45 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, popodnevni kolači, večera, užine u kasnim večernjim satima, sladoled u odredjenim terminima, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića o

Hotel Club Boran Mare Beach

Hotel Club Boran Mare Beach HV1 ★★★★ - Goynuk, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Goynuk, oko 7 km od Kemera, oko 45 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, popodnevni kolači, večera, užine u kasnim večernjim satima, sladoled u odredjenim terminima, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 07:00-01:00, A’la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Club Boran Mare Beach HV1 hotela:

Hotel Club Boran Mare Beach se nalazi u regiji Goynuk, oko 7 km od Kemera, oko 45 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Club Boran Mare Beach ima ukupno 215 smeštajnih jedinica raspoređenih u zgradama sa 2 sprata.

  • Standardne sobe (20-26 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe)
  • Porodične sobe (40 m2, dve spavaće sobe povezane vratima, jedno kupatilo, max 4 osobe).

Sve smeštajne jedinice su u prelepoj bašti i svaka ima: kupatilo sa kadom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (samo voda), SAT TV i muzičke kanale, tepih i balkon/terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom dana, popodnevni kolači, večera, užine u kasnim večernjim satima, sladoled u odredjenim terminima, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 07:00-01:00, A’la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

All inclusive koncept hotela Club Boran Mare Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića, espresso, kapućino, nargilu, organizaciju privatnih žurki i proslava.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi švedskog stola, riblji A’la Carte restoran, bar pored bazena, snek bar, disco klub, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Boran Mare Beach 4*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i usluga peglanja, telefon, fax, internet kutak, deo za šoping, kompjuterske igrice, frizer, rent a car. Wi-Fi u hotelu je besplatan.

Plaža hotela Club Boran Mare Beach HV1 4*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu su besplatni

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, specijalni programi i večernji šou programi sa profesionalnim timom, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa programima tokom dana i uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Boran Mare Beach 4*: sportovi na vodi,oprema za tenis  i osvetljenje za teniske terene,  wellness centar, masaža, škola ronjenja, bilijar, komjuterske igre.

Napomena:

Hotel Club Boran Mare Beach 4* renoviran je 2019. godine.

Hotel zadržava pravo promene koncepta bez prethodnog obaveštenja.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije