Dg Hotels Rose Resort

  • Dg Hotels Rose Resort
  • 39 slika

Hotel Rose Resort ★★★★- Kemer, Antalija, Turska se nalazi u centru Kemera, 50km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive - na bazi švedskog stola za doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj, kolače, večeru, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00 časa FACT SHEET - EN Položaj Rose Resort hotela: Hotel se nalazi u centru Kemera , 50km od aerodroma u Antaliji . Smeštaj: Ukupan br

Hotel Dg Hotels Rose Resort

Hotel Rose Resort ★★★★- Kemer, Antalija, Turska se nalazi u centru Kemera, 50km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive - na bazi švedskog stola za doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj, kolače, večeru, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00 časa

FACT SHEET - EN

Položaj Rose Resort hotela:

Hotel se nalazi u centru Kemera, 50km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba 146.

  • Standardne sobe (18-25m2,u glavnoj zgradi, jedna spavaća soba sa jednim francuskim ležajem + jedan krevet za jednu osobu, jedno kupatilo, max.2+1 ),
  • Economy sobe (18-25m2, nalaze se samo na prizemlju, jedan francuski ili dva singl kreveta, jedno kupatilo, max.2 osobe).
  • Garden sobe (17-25m2, nalaze se u anex zgradi, jedan francuski ili dva singl kreveta, jedno kupatilo, max.3 osobe).

Sve sobe su sa privatnim kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, split klima uređaj, telefon sa direktnim biranjem, mini bar (voda po dolasku), sef , laminat, SAT TV i muzički kanali, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

All inclusive - usluga na bazi švedskog stola za doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj, kolače, večeru, lokalna alkoholna (votka, vino, džin, rakija, pivo) i bezalkoholna pića od 10.00-23.00 časa.

Nije uključeno u koncept all inclusive: sva uvozna pića, sveži voćni sokovi, sva flaširana pića, turska kafa, sladoled, sva hrana i pića posle 23.00 sata, nargila , hrana i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran za otvoreni švedski sto, bar pored bazena i lobi bar. Doktor, perionica, telefon, faks, internet, kompjuterske igrice, rent a car, tržni centar se naplaćuju. WI - FI internet priključak se dodatno naplaćuje.

Plaža hotela Rose Resort 4*:

Hotelska privatna plaža 250m od hotela, šljunkovita , sa ležaljkama, suncobrani besplatni. Između hotela i plaže postoji put.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, sala za fitnes, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, gimnastika. Vodeni sportovi, masaža se naplaćuju.

Zabavni programi uveče tri puta nedeljno.

Napomena:

Renoviranje: 2023

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.dghotels.com.tr


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije