Dosinia Luxury Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Dosinia Luxury Resort
  • 48 slika
  • Naša preporuka
  • Povoljno
  • Najbolja kupovina
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Fitnes & SPA

Hotel Dosinia Luxury Resort ★★★★★- Beldibi, Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno), piće dobrodošlice pri dolasku na recepciji. Otvoreni bufe- samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, kolači, torte, večera, kasna noćna užina.Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napi

Hotel Dosinia Luxury Resort

Hotel Dosinia Luxury Resort ★★★★★- Beldibi, Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru. Nudi Ultra all inclusive (ultra sve uključeno), piće dobrodošlice pri dolasku na recepciji. Otvoreni bufe- samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, kolači, torte, večera, kasna noćna užina.Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užina na plaži. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji put izmedju hotela i plaže.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Dosinia Luxury Resort hotela:

Dosinia Luxury Resort 5* nalazi se u regiji Beldibi. Udaljen je 10 km od Kemera, 35 km od centra Antalije, 45 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Dosinia Luxury Resort 5* ima ukupno 446 smeštajnih jedinica raspoređenih u dva bloka:

  • Standardna soba (22 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem+ sofa, 1 kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Standardna soba sa krevetima na sprat (26 m2, spavaća soba sa sa francuskim ležajem+ kreveti na sprat za decu, kupatilo, max 2+3 osoba),
  • Family soba (33 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima: u jednoj sobi francuski ležaj, u drugoj kreveti na sprat+dodatni krevet, 1 kupatilo, max 3+2 osobe).
  • Swim up soba (26 m2,jedna spavaća soba, jedno kupatilo,terasa sa direktnim izlazom na bazen, max 2+1 osoba)
  • Standardna garden block soba je ista kao standardna soba u glavnoj zgradi, ali je locirana u B bloku i sve imaju pogled na vrt,
  • Love suit (22 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedno kupatilo, velika terasa sa đakuzijem, sa pogledom na more ili bazen, max 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica u hotelu Dosinia Luxury Resort 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, VRV klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića se dopunjuju samo na dolasku), set za kuvanje kafe i čaja, sef, bade mantil, sobne papuče, Wi-Fi internet (slabije brzine), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno), piće dobrodošlice pri dolasku na recepciji. Otvoreni bufe - samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, kolači, torte, večera, kasna noćna užina.Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užina na plaži.

UAI koncept hotela Dosinia Luxury Resort 5* ne uključuje: premium pića, specijalna vina, šampanjac, sveže voćne sokove, energetska pića, flaširana pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred, uslugu u sobi, uvozna pića u Irish Pub-u, sva pića od 03:00-10:00

Sadržaj:

Glavni restoran Divan na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, A'la Carte restorani: Hurrem (riblji restoran), Mama mia (stek),barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, šoping centar, telefon , fax, internet cafe i kompjuterske igre, frizer, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Dosinia Luxury Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji put izmedju hotela Dosinia Luxury Resort 5* i plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji show programi, mini club za decu od 04-12 god sa profesionalnim animatorima, dečija igraonica i bazen..

Posebno se plaća prema pravilma hotela Dosinia Luxury Resort 5*: welness i SPA centar, masaža, sportovi na vodi, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Lokacije